Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shrnutí roku 2022 podle českých hvězd. Někdo plakal radostí a jiní zase bolestí

Rok 2022 byl pro české hvězdy plný slz  ale také radosti.
Zdroj: Se souhlasem Peroutky, Mašlíkové, Perkausové/eXtra.cz - koláž
+ Dalších 14 fotografií
Shrnutí roku

Silvestr je sice za námi, ale před námi je nový rok 2023, na který se těšilo opravdu hodně českých hvězd. Rok 2022 nebyl zas tak špatný, alespoň co se týče pandemické stránky, pro některé však šlo o rok plný zvratů a těžkých rozhodnutích. Někdo naopak přivítal do rodiny nové přírůstky. Podívejte se, jak na minulý rok vzpomínají české celebrity a jaká předsevzetí a sliby si dali na ten nadcházející. Většinou se jimi chlubili na sociálních sítích. 

Minulý rok přinesl mnohé. Pro někoho to byl rok plný změn, lásky, pracovních příležitostí či radosti z nových přírůstků. Naopak někdo pro lásku trpěl nebo smutněl z odchodu svých milovaných. Tak to ale bývá, život je houpačka a všechno zlé se k dobrému obrátí. Podívejte se, jak zhodnotily rok 2022 naše české hvězdičky.

Drsný rok podrazů

"Rok 2022 byl doslova turbulentní a víc změn, podrazů a bezpáteřnosti už bych jen těžko zvládala... Ale všechno se děje, protože má. A já díky tomu získala neuvěřitelnou sílu, nadhled a utvrdila se v tom, že mám kolem sebe silnou rodinu a přátele. Rok 2022 mi otevřel oči, takže i když jsem dostávala naloženo víc, než je zdrávo, posunul mě někam dál a je to vlastně dobře," napsala například Iveta Vítová na svém Instagramu.

"Svatba, těhotenství, bude to chlapec, manželovy kulatiny, porod, Killian. Ale hlavně jsme zdraví, šťastní a plní lásky a optimismu," shrnula svůj úspěšný rok Eva Perkausová na sociálních sítích. "Tolik se toho stalo… A já děkuji za každý den, za každou minutu roku 2022! Všechno tak má být (i když jsou věci a události, které se stát nemusely a neměly…), ale tak už to na tom světě chodí. A těším se na ten rok následující," uvedla Jitka Boho.

A za rokem 2022 se také ohlédli například Tereza Pergnerová, Hana Mašlíková, Marie Doležalová a spousta dalších. Podívejte se do galerie na jejich předsevzetí a ohlédnutí. 

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy