Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Show Farmář hledá ženu obchází zubatá: 4 účastníci jsou po smrti, sebevražda kvůli lásce nebo závislosti

Farmář hledá ženu: Show obchází zubatá
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 2 fotografie
farmář hledá ženu

Již dnes večer na televizi Prima startuje další řada oblíbené reality show Farmář hledá ženu, kterou bude moderovat ostřílená Laďka Něrgešová (45). Sedm odhodlaných farmářů a jedna farmářka se budou snažit najít si partnera pro život za přítomnosti televizních kamer. Připomeňme si nyní ale 4 bývalé účastníky, kteří už bohužel nejsou mezi námi. 

Reality show Farmář hledá ženu, plná soubojů o srdce i špinavé práce, se vrací na obrazovky hlavního kanálu Prima.

Diváci moc dobře tuhle reality show znají a ti bedlivější si možná budou i pamatovat, že čtyři bývalí účastníci Farmáře si bohužel dobrovolně vzali život.

Smrti Indiána (†53)

Nejvíce diváky zasáhla patrně smrt oblíbeného farmáře Jana Pokorného (†53) alias Indiána, který sice působil jako sebevědomý a neohrožený milovník, ale realita byla trochu jinde.

Indián o svých problémech příliš nemluvil, ale na veřejnost se prosáklo, že jeho láska ke koním a ženám není taková, jak ji farmář rád prezentoval. Jednu z účastnic měl dokonce dohnat k sebevraždě.

Kvůli jeho údajným dluhům mu dokonce zapálili jeho oblíbený ranč, do toho se přidaly psychické problémy a jednoho dne toho bylo na Indiána již příliš a oběsil se pod Kunětickou horou.

Farmářka Olga

Roztomilá farmářka Olga se až po uši zamilovala do charismatického Indiána, který jí zpočátku celé show projevoval náklonnost, konejšil ji laskvými slovy a byl na ni milý.

Následovala s Indiánem vášnivá noc a Olga si myslela, že má opáleného "milovníka" koní v kapse. To se ale chuděra přepočítala.

Druhý den ráno přišla ledová sprcha v podobě ponižování a nevybíravého chování. Na křehkou Olgu bylo tohle chování před celým národem příliš, napsala jedenáctistránkový dopis na rozloučenou, nasedla do svého auta a odjela do lesa, kde ji následně policie našla mrtvou.

Farmář Slávek Neubauer (†33)

Slávek Neubauer, přezdívaný Šmudla, také neprožil příliš dlouhý život a reality show mu patrně víc ublížila než pomohla.

Farmáře z Českolipska z třetí řady živilo chovatelství slepic a koz a rovněž spáchal sebevraždu. Podle jeho kolegyně z show Kataríny to bylo opět z nešťastné lásky.

Farmář Josef Šeřík (†57)

Čtvrtý farmář, kterému se reality show stala osudnou, byl Josef Šeřík, který se na televizních obrazovkách objevil v roce 2016.

Diváci si jej zapamatovali jako chlípného Pepu. Do Farmář hledá ženu šel, aby nebyl sám na hospodu, kterou provozoval, nakonec se upil k smrti.

Vše o seznamovací reality show Farmář hledá ženu ➔

Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy