Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel v roce 2023: Žádná svatba, čekají ji monstrózní problémy, varují karty

Shopaholicadel se snoubencem Davidem
Zdroj: Instagram Shopaholicadel
+ Dalších 5 fotografií
PŘEDPOVĚĎ

Už druhý rok jako kometa září na poli českých sociálních sítí osoba jménem Adéla Pulcová (29) alias Shopaholicadel. A zářit bude dál, i když její světýlko bude občas i problikávat. Ukazuje to výklad karet, který redakce eXtra.cz na influencerku nechala zpracovat u známé vědmy Barbary Kočkové.

Shopaholicadel: Co ji čeká a nemine v roce 2023

Karty sice neodhalily, jestli i tento rok na Silvestra bude mít Adéla opět uchošťoury v chlebíčcích (viz například rozbor Agreala na YouTube) nebo na Štědrý večer nuznější jídlo než bezdomovci, protože nebude schopná vybalit jednu pánev a usmažit řízek.

Neprozradily ani to, kdy přesně se bude konat její svatba, jestli nepohoří jako moderátorka a kolikrát za rok se přestěhuje.

Přesto o nejbizarnější osobnosti českých sociálních sítí, kterou pravidelně probírá například youtuber Sibiřan, naznačily mnohé.

Kartářka Barbara Kočková: Adéla bude mít velké problémy s úřady

„Ukazuje se mi, že na něco je ta dívka, kterou osobně vůbec neznám, lidově řečeno vyčůraná jako mraky. Co se týče peněz, financí. Vidím u ní ale také určitý psychický problém. Jsem přesvědčená, že je z dětství. Na druhou stranu přes své handicapy ví, jak na lidi zapůsobit,“ podívala se Pulcové na zoubek vyhledávaná vědma Barbara Kočková.

Podle ní to bude mít letos Shopaholicadel složité.

„V roce 2023 začne mít velké problémy. S bydlením, s úřady, nečeká ji vůbec hezký rok,“ vyplývá z výkladu karet prakticky totéž, na co upozorňují i lidé, kteří dívku dlouhodobě sledují. Prý si sama sobě zadělává na spoustu průšvihů.

Svatba se nekoná?

A bude vůbec svatba, po které touží až moc a jako malá holčička si chce svou romantickou představu splnit s Davidem, se kterým ale většinou jedná jako s kusem hadru?

Co se týče lásky, že by se v roce 2023 vdala, to se mi neukazuje. Jejího přítele něco brzdí. Ona si to vysnila, ale tak, že si to chce vydupat. On se toho bojí. Patrně zodpovědnosti,“ dodává kartářka a „nahlížitelka do budoucnosti“ Barbara Kočková.

Vypadá to tedy, že Adélu nečeká rok, na který by později ráda vzpomínala. Z pohledu diváků ale nezbývá než doufat, že bude i letos často k neuvěření a bude dělat věci, které nás spolehlivě zaskočí a pobaví.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy