Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel slibuje Honzíkovi růžovou budoucnost. Objednala jsem si antidepresiva, říká

Red Face.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
bizár

Kontroverzní influencerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel na sebe strhává pozornost ráda. Vztah s bizarní postavičkou českého internetu pravděpodobně nebude žádný med, o čemž ví své i Adély přítel Honza Kulas. Právě jemu Pulcová na Instagramu slíbila, že začne užívat antidepresiva a vše bude zase růžové. 

Adéla Pulcová alias Shopaholicadel poskytuje svým sledujícím pravidelnou dávku bizáru. Mnoho pozornosti budí především její vztah s Honzou Kulasem, který je protkán nespočetným množstvím skandálů. Jak prozradila influencerka na svém Instagramu, uchýlila se k razantnímu kroku. Začne užívat antidepresiva.

“Miluji tě moc a vše mě velmi mrzí, ale neboj. Už mám objednaný lék na depresi, pomůže mi to,” slibuje Adéla svému příteli růžovou budoucnost. Otázkou zůstává, jaká antidepresiva si sehnala bez předpisu. Adéla již v minulosti zmiňovala, že trpí bipolární poruchou.

Pulcová praktikovala násilí už i na Pražákovi

Nálady kontroverzní Adély se mění snad z minuty na minutu. V jednu chvíli působí s Kulasem jako pár z reklamy na štěstí a o něco později už mají doma Itálii. „Už jsem mu musela jednu napálit. Už si to zasloužil, magor jeden. Jdu si s ním promluvit,“ říká ve streamu na TikToku a následně napsala, že Honzovi nafackovala.

Násilí praktikovala už i v minulém vztahu s Davidem Pražákem, na sociálních sítích známým jako Fregamer. Téměř okamžitě po rozchodu vyplulo na povrch, jak se k němu chovala. Podle Pražákových slov byl vztah extrémně toxický a on je za rozchod rád.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy