Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel opět překvapila: Snoubenci zakazuje chodit na toaletu

Shopaholicadel s Davidem nezvládají situaci.
Zdroj: Instagram Shopaholicadel
+ Další 3 fotografie
bizár

Světem sociálních sítí sice kolují hashtagy "srpen bez Adél", avšak kontroverzní influencerka Shopaholicadel (28) má stále obrovské dosahy. Tentokrát na TikToku šíří záznam ze svého pravidelného vysílání, kde svému snoubenci zakazuje jít na záchod. Později potvrdila, že na záchod nepouštěla ani svého bývalého Patrika. Ten to nevyloučil, a dokonce se svěřil, že ho kontrolovala, když šel "na malou".

Na Shopaholicadel se v posledních týdnech snesla na české poměry neuvěřitelná vlna kritiky snad ze všech stran, a to včetně samotných influencerů. Podle nich se nejdříve vysmívala, že akce na snížení počtu fanoušků je jí srdečně jedno, pak z toho začala dostávat záchvaty a hrála prý na emoce.

Dokonce jsme se dozvěděli, že kvůli ztrátě sledujících na TikToku měla dostat zápal plic. Když ale citové "vydírání" nepomohlo, zkusila i pohrozit kriminálem, což může být vnímané i jako trestný čin.

Snoubenci zakazuje WC

Ač se uživatelé sociálních sítích snaží jakékoli pouto s Adélou rozpojit, stále je velmi sledovaná. Bizarní záležitostí jsou zejména její streamy, kde opět perlila. Svému snoubenci totiž před zraky tisíců lidí zakázala jít na záchod, ​na což upozornila streamerka a youtuberka Lilian Voss na svém Instagramu.

"Co? Na záchod? Kakat? Ty chceš kakat?" zní v pozadí živého vysílání Shopaholicadel, která se na svého snoubence Davida dívá s vražedným pohledem a zároveň hlavou ukazuje, že na záchod nepůjde. Šokovaní fanoušci si celou záležitost nahráli a nyní opět koluje TikTokem.

"Ten kluk je tady stejně jako já. Když jsem ten byt kupovala já, tak to neznamená, že si tady David může dělat, co chce," řekla Adéla, která mu prý zakazuje i počítač.

Expartnerovi dělala to samé: Kontrolovala, když jsem chodil na malou

Není to přitom poprvé, co Adéla někomu zakazovala, aby si odskočil. Stejný scénář se odehrával i během jejího bývalého vztahu s partnerem Patrikem.

"Hlídala mě, když jsem šel na malou. Měl jsem také hodně věcí ve sklepě, nechtěla mi to dát do skříně, protože mám hodně oblečení," prozradil bývalý partner nedávno na sociální síti.

Jeho slova navíc Adéla nepopřela a měla mnoho důvodů, proč ho na WC nepouštěla. "Patrik chtěl na velkou každých pět minut, vole, což je nenormální. Nedivte se, že jsem ho nepouštěla. I David se divil, že chtěl chodit tak často na záchod," řekla s tím, aby si lidé ověřovali fakta, než ji odsoudí.

"Patrik má schizofrenii a další zdravotní problémy, to jak se choval, bylo něco. A ano, že jsem ho nepustila na záchod a sama do koupelny, protože vážil, kolik vážil, a zničil by mi všechno. Když si lehl do postele, tak křupala. Nenechám si ničit věci v bytě. Ověřte si, jak to bylo. Nevíte, jak to bylo a co mi dělal. Je to slaboch, debil a dement," vysvětlila.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy