Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel kope do maminky: Může za můj zkažený žaludek kvůli dojídání, stěžuje si

Shopaholicadel byla hostem Jaromíra Soukupa.
Zdroj: Se souhlasem TV Barrandov
+ Dalších 14 fotografií
problémy

Kontroverzní youtuberka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel pořád dokola říká, jak ji mrzí, že ublížila svými výroky rodině, a stále opakuje, jak se polepší, ale skutek utek. V jednom ze svých streamů na sociální síti TikTok si totiž opět rýpla do své maminky. Tu tentokrát obvinila z toho, že může za její zažívací potíže. 

Zkažený žaludek

Influencerka Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, je pověstná svými alergiemi, nemocemi a zejména zažívacími potížemi. "Já si dám někdy lidi jen suchý rohlík a je mi zle," postěžovala si v živém streamu na TikToku Adéla. "Já vám lidi řeknu, proč mám takhle podělanej žaludek," začala se svým vyprávěním Pulcová.

Doporučené video: Adélino xté zsnoubení:


Mnozí si myslí, že za jejími žaludečními problémy vězí špatná strava, která se skládá zejména z borůvkových jogurtových nápojů, brambůrků a hektolitrů kávy ze Starbucksu. Jenže Adéla vidí viníka někde úplně jinde. "U mojí mámy to totiž vždycky bylo tak, že se nehneš od stolu, dokud to nesníš všechno," popisovala svá traumata z dětství Adéla.

Tak prý musela vždy sníst i to, do čeho se jí zrovna nechtělo. "Nutila mě do toho, abych snědla všechno, co bylo na tom talíři, a to mi dávala fakt veliký porce," vysvětlila Pulcová, kterou kvůli svému nepravidelnému stravování neustále bolí břicho. "A proto já mám takhle podělanej ten žaludek," dodala Shopaholicadel.


Radši si dá jogurt

Influencerka sledujícím předvedla, že o hladu rozhodně nezůstává. "Proto já třeba někdy vůbec nejím a místo jídla si dám jogurtový nápoj," ukázala Pulcová na kameru svůj oblíbený "pokrm". "To snad dělá každá druhá matka," zněl jeden z komentářů jejích sledujících, na který Pulcová ihned zareagovala s pasivní agresivitou sobě vlastní. "Jo? Každá druhá matka bude nutit dítě sníst všechno, když už nemůže?" odpověděla a zaťukala si na čelo.

Ve svých budoucích výchovných metodách má Pulcová jasno. "Až budu mít jednou svoje dítě, tak rozhodně, když už nebude moct, tak to nebude muset všechno jíst. Je to chyba nutit dítě do jídla, když už nemůže. To je prostě špatně," uzavřela. Takže se opět ukázalo, že za své zdravotní potíže si Adéla nemůže sama, ale je to zase chyba její maminky, na niž youtuberka ve svých streamech zaútočila již mnohokrát. Adéla totiž chybu v sobě nehledá nikdy.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy