Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel jde do sebe: Kvůli staršímu příteli a svému věku zcela změnila šatník

Shopaholicadel zvolila na Red Face šaty.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
ZMĚNA

Shopaholicadel po výzvě na svém Instagramu, kde žádala o radu, jaký dětský domov má navštívit, dostala hroznou čočku. Tak si nakonec vybrala sama. Kontroverzní influencerka přebrala své staré oblečení a plyšáky, které tam následně dovezla. Navštívit děti ale nešla, počkala za rohem a její partner Josef je tam odnesl sám. Oblečení se zbavila, protože jí táhne na 31, a ona hodlá změnit styl, jak prozradila ve svém videu na YouTube.

Navzdory prosebným komentářům na jejím Instagramu, aby do žádného domova nechodila, se Shopaholicadel nakonec rozhodla přesto jít. Ve videu na svém YouTube kanálu stojí na ulici s taškami plnými oblečení a plyšáků, které se rozhodla vyřadit. "Ahojky lidi a melounkové a hejt, já tady mám dvě tašky oblečení, které jsme si přebírali na streamu, mám tam plno oblečení a i Disney boty," sdělila influencerka.

Avšak nakonec do dětského domova nešla, jak původně vyhrožovala, a čekala na svého přítele Josefa, který věci odnesl sám. "Já počkám tady v autě a přítel ty plyšáky tam odnese a za mě bude pozdravovat jak ředitele toho dětského domova, tak vychovatelky i děti," prozradila tiktoková celebrita.

Jeden z hlavních důvodů, které Adéla zmínila kromě toho, že chtěla udělat radost dětem, je ten, že chce obměnit šatník kvůli svému novému staršímu příteli Josefovi, s nímž se nedávno dala dohromady. "Bude mi 31 let a ke svému věku se přece nemůžu oblékat jak patnáctka, dvanáctka, desítka přece," prohlásila ve videu a popsala svůj nový outfit. "Chci se oblékat, česat, malovat ke svému věku, ale hlavně mám staršího přítele, tak se mu chci líbit, chci ho reprezentovat," svěřila se.

Adéla se svým expartnerem Janem Kulasem byla zasnoubená, vztah jim ale nevyšel:

Adéla chce svého partnera reprezentovat na červeném koberci

Adéla by svého partnera ráda reprezentovala v barech, restauracích i na velkolepých událostech. "Chci ho reprezentovat v barech, v restauracích, na výletech, a když spolu třeba půjdeme na galavečer nebo když mě někdy budete chtít pozvat na nějakou premiéru do kina na červeném koberci, vůbec se nebudu bránit," řekla Shopina s touhou žít společenský život.

Tyto "výzvy", jak to sama influencerka nazvala, fanoušci přisuzují jejímu partnerovi. "Jsem zvědav, co dalšího manažer Pepa vymyslí," píše Martin v komentáři pod videem. "Pepík má pod čepicí, snaží se Adélku zachránit. Pokud je to cíleně, aby víc vydělávala, tak je to chytrý kluk," spekuluje uživatel, který si říká Bla. "Pepík rozjel svůj byznys plán," vysmívá se Ruda.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy