Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholicadel jako hvězda kuchyně: Po fiasku se štědrovečerní tabulí připravila chlebíčky napíchnuté na uchošťourech

Hvězda kuchyně Shopaholicadel: Chlebíčky s párkem napíchla na uchošťoury
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Youtube Shopaholicadel
+ Další 3 fotografie
Inspirace

Příchod Nového roku a s tím spojené novoroční oslavy každý pojal po svém, avšak všechna očekávání opět předčila tiktokerka Shopaholicadel. Ta Silvestr a hlavně slavnostní tabuli pojala jako obvykle po svém, když opět předvedla svůj kulinářský um a kreativní duši. Třešničkou večera byly chlebíčky s hermelínem a párkem na vatičkách do ucha. “Jsou to sice uchošťoury, ale vydezinfikovala jsem je,” ujišťovala fanoušky. Uchošťoury zapíchnuté v párku se staly hitem internetu. 

Když se Shopaholicadel pochlubila štědrovečerní tabulí, mnozí fanoušci si mysleli, že už viděli naprosto vše. Na Vánoce pro sebe a svého snoubence Davida totiž přichystala chléb s kupovaným vlašákem a poněkud úsměvnou sváteční hostinu navíc vyšperkovala prostíráním z vánočního balícího papíru. Ovšem menu, které přichystala na Silvestra, posunulo Adélin kulinářský um na zcela jinou úroveň. Tentokrát se podávaly chlebíčky s párkem spíchnuté tyčkami s vatičkou do ucha!

Silvestr se Shopaholicadel

Adéla totiž jako správná influencerka nezapomněla Silvestr zdokumentovat a podělit se o něj s fanoušky. Novoroční vlog umístila na YouTube. Všem sledujícím popřála šťastný vstup do nového roku a nechyběl ani přípitek nebo novoroční pusa s Davidem. Z téměř dvacetiminutového videa ale všechny nejvíc zaujala hostina.

Chlebíčky napíchla na tyčinky do uší

"Máme hostinu. Máme tu chlebíčky, obložený talíř, papriku, hermelín se zeleným pepřem," spustila Adéla a záběr otočila na prostřený stůl. Speciálně se pak zaměřila na talíře s chlebíčky, které se rychle staly hitem internetu. "Tady těch tyčinek si nevšímejte, prosím vás. To jsou sice uchošťoury, ale vydezinfikovala jsem je a umyla jsem je," ujišťovala fanoušky.

"Doopravdy velmi kreativní, mě by použít vatičku do uší nenapadlo. Změnila jsi mi život," píší lidé v komentářích. Na TikToku vznikají desítky reagujících zábavných videí. Proti gustu žádný dišputát.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy