Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholic Nikol ze Survivoru šokuje: Všechny jsme tam přestaly menstruovat!

Influencerka Shopaholic Nicol.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
Zdravotní problémy

Všichni hrdinové, kteří bojovali jako o život v jedné z nejnáročnějších soutěží Survivor, už jsou doma a opět si užívají zasloužených vymožeností moderní doby. Ke svému instagramovému účtu se konečně dostala i známá youtuberka a influencerka Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol a doslova šokovala své fanynky! Kvůli drsným podmínkám show prý přestala menstruovat.

Vážné ženské problémy

Po mnoha týdnech strávených na opuštěném ostrově v Dominikánské republice v rámci reality show Survivor  se bývalá moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová, známá zejména pod svou přezdívkou Shopaholic Nicol, vrátila zpět domů. Jako jedna z našich nejznámějších a nejvlivnějších influencerek se samozřejmě musela co nejrychleji připojit na Instagram, aby se svými followery sdílela zkušenosti, které si z náročného pobytu v Karibiku přivezla do rodné země.

Hned jak to bylo možné, uspořádala "brífink" prostřednictvím Instastories Q&A (Questions and Answers neboli Otázky a odpovědi, pozn. red.), kde měli její fanoušci jedinečnou možnost zeptat se na hromadu věcí týkajících se její účasti v náročné reality show. Vzhledem k tomu, že podstatnou část jejích sledujících tvoří ženy, došlo samozřejmě i na otázku hygieny během ženských dnů. Odpověď, která se jim od Nikol dostala, čekal určitě jen málokdo.

"Jestli to není moc intimní, zajímalo by mě, jak jste, holky, řešily menstruaci?" zněla jedna o otázek na často ještě poměrně tabuizované téma. "Zajímá to spoustu lidí, takže na to odpovím," potěšila Nikol svou otevřeností. "Menstruaci jsem měla na ostrově jen jednou a pak už jsem to nedostala. Ani žádná z nás," šokovala hned vzápětí odpovědí, která jistě mnohým vyrazila dech. Že si soutěžící sahají na dno svých možností, bylo jasné, ale že účastnice Survivor dávají doslova všanc své zdraví a náhlá změna životních podmínek jim vytvoří tak zásadní hormonální nerovnováhu v těle, je naprosto šílené.

Tělo dostalo šok

Následně se Čechová zmínila, že k dispozici měly hygienické pomůcky. "Řešit v takových podmínkách tyhle věci, to bylo opravdu nic moc," uvedla dále. "Navíc mně se to krásně sešlo v jeden den, kdy se promíchaly kmeny a já byla emočně opravdu na dně," přiznala se youtuberka. "Chtěla jsem pizzu, peřinu a film. Místo toho jsem si dala sportovní výzvu a kokos," dodala nakonec se smíchem.

Na stejné téma svým fanouškům odpověděla i členka původního modrého kmene Azua Dominika Šimová. "Menstruaci jsem měla jen jednou, a to hned na úplném začátku ledna. Tělo dostalo totální šok a zatím se ještě nevzpamatovalo," řekla ve svých instastories krásná Slovenka, u které problémy nadále převládají a zřejmě zatím neví, kdy se její cyklus opět srovná. Přiznala také, že lednové měsíčky pro ni nebyly nic příjemného, protože soutěžící v té době neměli ani toaletní papír. "Tampóny a vložky jsme my ženy nakonec dostaly. Sice na příděl, ale dostaly," řekla Dominika.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy