Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Shopaholic Adel má nového nápadníka. Myslí na ni ve dne v noci a nemusí ho živit

Influencerka Shopaholicadel.
Zdroj: Renata Bušková/eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
LÁSKA

Je to sotva několik dní, co se se Shopaholicadel rozešel Jan Kulas, a už teď se kolem kontroverzní influencerky točí další nápadníci. Jedním z nich je i jistý muž, který vystupuje na TikToku jako ShopaRené. Ten na Adélu Pulcovou zacílil svou tvorbu a dokonce jí slíbil, že když s ním začne chodit, nebude ho muset živit. Influencerka ale lákavou nabídku odmítá. 

Adélu Pulcovou, známou jako Shopaholicadel, uhání nový muž, který vystupuje pod přezdívkou ShopaRené. Ten natáčí videa na TikTok o tom, jak se do influencerky zamiloval. "Držím to strašně moc dlouho v sobě. Strašně moc tě miluji, myslím na tebe ve dne v noci," vyznává veřejně lásku Pulcové.

Svou tvorbu nápadník Shopaholicadel momentálně směřuje pouze na svou vysněnou Adélu. V živém vysílání dokonce slibuje, že ho nebude muset živit jako předchozí partnery, když s ním začne chodit. "Vydělávám podobně jako Adéla, takže po ní nebudu nic chtít,“ říká Adélin nápadník.

Změna partnera

ShopaRené ale u své vyvolené i přes líbivé sliby zřejmě nepochodí. Adéla se totiž stále vzpamatovává z rozchodu s Janem Kulasem. "Nechci Reného z Tiktoku, už to pochopte, chci se soustředit sama na sebe a na pejska,“ brání se nabídkám na Instagramu Pulcová s tím, že je někdy dobré být sama.

Nějaký čas bez partnerů by mohl Adéle pomoci. Přece jen byla už několikrát zasnoubená, všechny její vztahy ale krachly. Jak ten s Davidem Pražákem, tak i následující s Kulasem. A vždy to skončilo nejen slzami, ale nakonec i s nenávistí.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy