Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sharon Stone utekla hrobníkovi z lopaty: Herečce dávali jen 1 procento šanci, že přežije

Sharon Stone: Utekla hrobníkovi z lopaty
Zdroj: Profimedia/koláž eXtra
+ Dalších 6 fotografií
mrtvice

Herečka Sharon Stone, která ztvárnila řadu velkých rolí a prosadila se i coby modelka, zavzpomínala na těžké časy. V roce 2001 prodělala mrtvici a lékaři jí dávali jednoprocentní šanci na přežití. Ve vášnivém projevu, o kterém informoval zahraniční web The Hollywood Reporter, zavzpomínala, jak kvůli zdravotním komplikacím přišla o práci.

Kráska ze Základního instinktu, Sharon Stone, patřila v devadesátých letech k nejlépe placeným herečkám planety. I ona ale zažila krušné časy, o kterých se rozpovídala v projevu pro The Hollywood Reporter. V proslovu promluvila o své cestě ke zdraví a výzvách, kterým musela čelit.

V roce 2001 prodělala mrtvici a nevypadalo to s ní vůbec dobře. Lékaři jí dávali pouze 1% šanci na přežití. „Zotavovala jsem se sedm let a neměla jsem práci. Když se s vámi něco stane, jste mimo hru. V jednu chvíli jsem sice byla velkou filmovou hvězdou, ale potom jsem byla mimo dvacet let,“ vzpomíná Sharon.

Reakce veřejnosti jsou rozporuplné

Herečka, která byla nominována na Oscara za roli ve filmu Casino z roku 1995, se díky tomu začala intenzivně věnovat podmínkám pracujících lidí. Začala pracovat pro Světovou zdravotnickou organizaci a Organizaci spojených národů. „Je pro mě důležité, aby vaše rozmanitost nebyla vymazána touhle anti-woke bullshit myšlenkou v naší zemi,“ říká a kritizuje tím pracovní podmínky v USA.

Na Instagramu se pod záznamem z jejího projevu rozjela vášnivá diskuze. Komentující se rozdělili na dva tábory. Někteří fanoušci herečku obdivují, oceňují její inteligenci a odvahu hájit práva pracujících. Druhá skupina vyjádřila spíše nepochopení především k jejímu komentáři, že přišla o práci. „Uniká mi něco? Od roku 2001 hrála ve více než 40 filmech,“ zní jeden z kritických komentářů. „Od mrtvice hrála ve spoustě filmů. Její komentář o tom, že byla mimo, mě mate,“ přidává se další.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy