Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Setkání Terminátor a Joker tváří v tvář: Tady byla cítit nenávist! Budu ho v kleci šikanovat, slibuje Vémola

Tady byla cítit nenávist.
Zdroj: se souhlasem Oktagon MMA
+ Dalších 7 fotografií
Oktagon 34

Terminátor vs. Ilič, dva rivalové, kteří se již zítra utkají o pás šampiona Oktagonu v polotěžké váze, se dnes poprvé setkali tváří v tvář. Proběhlo oficiální předzápasové vážení, během kterého se soupeři minuli, uvedl server iSport. Dvojici čeká titulový zápas, ze kterého ani jeden nechce odejít jinak než s výhrou. A zatímco srbský zápasník, který si také říká “Joker,” si na tuzemskou MMA hvězdu věří, Karlos zase slibuje protivníkovi peklo. Jak první osobní setkání soupeřů na pražské Náplavce vypadalo?

Milovníci předzápasové show a trashtalků Karlose Vémoly si opět přišli na své. Dnes proběhlo veřejné vážení zápasníků k zítřejšímu nejočekávanějšímu turnaji roku, Oktagonu 34. Ten se uskuteční už jen za několik málo hodin na pražské Štvanici. 

Server iSport informoval, že se do začátku veřejného vážení na Náplavce, které začalo po šesté hodině, soupeři vůbec neviděli. Celé setkání vysílala živě organizace Oktagon MMA na Youtube.

Tato dvě jména čeká zítra nejen hlavní zápas večera, ale především titulový souboj, jak jsme už informovali. Jde o mnoho: pás šampiona Oktagonu v polotěžké váze je velmi zajímavá odměna pro oba. Na vítězství však závisí i Karlosova svatba. "Napřed pás, potom svatba," řekl nedávno pro eXtra.cz.

Vémola vs. Ilič: Oktagon 34

Jejich první setkání se neslo v duchu, v jakém nejspíše všichni očekávali. Ostrý předzápasový trashtalk, který o to víc láká ke sledování zítřejšího pikantního duelu. Jako první promluvil k lidem Aleksandar Ilič, který se ukázal v zeleném kohoutu. "Tady vidíte tradičního chlapíka, který šikanoval všechny své protivníky. Slibuju, že zítra budete mít nového šampiona. Zítra večer uvidíte v Praze nového krále," řekl jasně Joker.

Karlos Vémola si jeho slova rozhodně nenechal líbit. "Má pravdu, šikanoval jsem je, ale v kleci, tak jako budu zítra šikanovat jeho. Zítra ten pás zůstane doma, v Čechách. Takový člověk si nezaslouží, aby ho nosil, pás zůstane doma," zahřměl Karlos.




Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy