Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sestry Plíškovy slaví třicetiny: Podívejte se na jejich nejžhavější snímky!

Karolína a Kristýna Plíškovy.
Zdroj: Se souhlasem Kristýny Plíškové.
+ Další 3 fotografie
Kulatiny

Dvojčata Karolína a Kristýna Plíškovy (30) slaví kulatiny. Do života získaly krásky nejen sportovní talent, ale i neskutečný půvab. Podívejte se na jejich nejvíc sexy snímky! 

Sestry Karolína Plíšková a Kristýna Plíšková jsou legendy českého tenisu. Daří se jim nejen ve sportovní kariéře, ale i v životě!

Karolína Plíšková

Karolína Plíšková byla v roce 2017 první světovou jedničkou ve dvouhře žen jakožto první tenisová hráčka v Česku! Za svou kariéru nasbírala mnoho úspěchů.
Koncem roku 2021 se tenistka zranila. V posilovně si zlomila ruku a musela kvůli tomu zrušit svou účast na Australian Open. Nyní je už zpátky v plné síle a v Miami se připravuje na tenisový turnaj Miami Open. Narozeniny tak oslaví tréninkem.


Tak už mám doma třicítku. Krásný narozeniny, lásko,” popřál Karolíně veřejně na sociálních sítích její manžel Michal Hrdlička (33). Pár spolu tvoří od roku 2016, manželé jsou od roku 2018.

Zatímco její sestra Kristýna se zanedlouho stane maminkou, Karolína se k rodičovství zatím nežene. Nejspíše i proto, že její manžel má už jedno dítě z předchozího vztahu s Lucií Borhyovou, sedmiletou Lindu.

Tenistka Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková nezůstává za svou sestrou pozadu. Na svém kontě má taktéž řadu úspěchů a i ona si může hýčkat mnoho triumfů. Sportovní kariéra jde nyní stranou.

Největší triumf ji totiž teprve čeká. Se svým manželem, fotbalistou Dávidem Hanckem (24) se připravují na miminko. U Kristýny se velké oslavy kulatin pravděpodobně také nekonají.
Pohlaví miminka pár zatím neprozradil, můžeme se nechat překvapit, zda se narodí malá fotbalová hvězda, nebo další tenisová legenda.

Sestry do života získaly nejen talent, ale i krásu. Podívejte se na jejich nejvíce sexy snímky!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy