Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sestra Veroniky Arichtevy vyhrála nad rakovinou: Sluší jí to jako nikdy!

Veronika Arichteva se svou sestrou Kateřinou
Zdroj: Se souhlasem Veroniky Arichtevy
dovolená

Herečka Veronika Arichteva (35) má sestru Kateřinu (39), která před lety bojovala s rakovinou. Nyní spolu sestry i s malými dětmi vyrazily na dovolenou a starší Kateřina vypadala na fotografiích k nepoznání! 

Pohodička u bazénu a společné chvíle s rodinou. Tak vypadá dovolená herečky Veroniky Arichtevy s její sestrou Kateřinou a dětmi. Právě Kateřina dříve bojovala s rakovinou prsu, kterou onemocněla krátce po narození prvního dítěte.

„Ségra, díky žes jela se mnou. Naposled jsme byly takhle samy holky u moře v Egyptě ještě za dob naší mladý kůže. Vzaly jsme s sebou i mamku. Od rána se popíjela slivovice. Na dezinfekci prej. Takhle jsme dezinfikovaly celej tejden od rána do noci, no. Já tam tehdy sbalila chlapce z Pardubic. Byla to nepatrně jiná dovolená, co si budem, ale tahle s dětma byla stejně lepšejší. Každopádně jsme usoudily, že na tu další berem mamku taky. Kvůli tý pálence samozřejmě,“ popsala Veronika, v čem byly její letní radovánky jiné než před lety .

Z fotek, které herečka sdílela na Instagramu, je znát, že sestra Kateřina výrazně zhubla. Sama Veronika se pak nebála odhalit své křivky několik měsíců po porodu.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy