Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Selena Gomez ukázala bujný dekolt: Její přírodní prsa vévodila snímku

Selena Gomez ukázala svůj bujný dekolt.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Profimedia
+ Dalších 10 fotografií
Odhalení

Popová zpěvačka Selena Gomez (30) při streamování na TikToku opět promlouvala k celému světu. Přitom ale hodně zblízka ukázala svá obří ňadra. Pohled na ně jistě potěší nejednoho muže. 

Hluboký dekolt Seleny

Selena Gomez čím dál častěji natáčí videa na sociální sítě, kde fanouškům ukazuje své denní rutiny či nanášení make-upu. Při posledním streamu na TikToku však ukázala něco víc. Přímo do kamery nastavila svůj hluboký dekolt. Herečka, které skáče váha jako jojo, se zjevně nachází v obdařenějším období.

Dětská hvězda se proslavila hlavně jako herečka z kanálu Disney Channel, tyto doby jsou už ale nenávratně pryč. Přesto je popová zpěvačka stále velmi oblíbená. Za život se ale na ní podepsalo už spoustu strastí, které v sobě nosí dodnes. Například zlomené srdce, o které se postaral neméně známý zpěvák Justin Bieber.

S ním si krásná brunetka prožila několik let stálého scházení a rozcházení. Jejich vztah byl jako horská dráha. Definitivní konec lásky přišel v roce 2018, což byl šok hlavně pro jejich fanoušky, kteří měli za to, že Selena je Justinovou osudovou ženou. Půl roku po konci jejich vztahu se zpěvák oženil s modelkou Hailey Baldwin, se kterou žije dodnes. To Seleně zřejmě zlomilo srdce, což se vepsalo do její hudební tvorby i zdraví.

Kariérní útlum

Trvalo dlouhou dobu, než se zpěvačka dokázala zase postavit na vlastní nohy. S herectvím na dětském channelu skončila a vypadalo to, že skončí i s hudbou. Téměř zmizela z Instagramu. Špatně na tom byla i zdravotně. Od roku 2015 ji sužovaly problémy autoimunitního onemocnění lupus, kvůli kterému v roce 2017 musela podstoupit transplantaci ledviny. K tomu jí byla diagnostikovaná bipolární porucha.

Velký comeback přišel v roce 2021, kdy zpěvačka přestala řešit svou postavu, která se za ta léta hodně změnila. Začala se zase mít ráda a udělala novou kolekci plavek. Sama si kampaň nafotila, což byl i takový vzkaz všem haterům, kterým poslední dobou čelila. Za hlavu hodila i svého bývalého přítele Biebera a momentálně je na tom psychicky lépe než kdy jindy. Dokonce se seznámila i s Justinovou manželkou Hailey.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy