Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Šéfkuchaři ze Souboje na talíři a jejich partnerky: Tohle jste o nich asi nevěděli

Souboj na talíři: Trio šéfkuchařů pohostilo své krásné partnerky
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie

V úterý večer TV Nova odvysílá poslední díl kulinární show Souboj na talíři. V ní populární trio šéfkuchařů Jan Punčochář (42), Radek Kašpárek (40) a Přemek Forejt (34) procestovalo za jídlem Českou republiku a po celou dobu natáčení měli jen málo času věnovat se rodině. Obzvlášť jejich partnerky jsou tak rády, že mají své muže zpátky.

"Natáčení bylo náročné, hodně náročné, nejen pro nás, kteří jsme zůstali doma, ale i pro kluky, když přijížděli domů, byli úplně vyždímaní, ale zase to vypadá, že by to mohlo být úspěšné," svěřila se Veronika Punčochářová pro TV Nova. Neskrývala přitom radost, že se její manžel může opět věnovat více rodině.

Jan Punčochář je s Veronikou už více než devět let, své ano si ale řekli až v roce 2019. Hostinu tehdy měli v Punčochářově rodinné restauraci U Matěje. S Veronikou má kuchař dceru Rozárku, ve střídavé péči má z předchozího manželství i syna Matěje, který podobu s tátou rozhodně nezapře.

Radost z toho, že má manžel víc času, má i Andrea Kašpárková. "No, těším se, že to skončí, určitě, někdy na čtyři děti být doma sama je opravdu zážitek, ale jsou skvělý holky. Samozřejmě se těším na manžela," uvedla Andrea k vytíženosti Radka Kašpárka.

Pár je spolu už od roku 2015, kdy se poprvé poznali. O dva roky později proběhly zásnuby, na veselku si ale počkali. Brali se až loni 13. března. Společně přitom přivedli na svět dceru Sáru a vytouženého synka Sebastiána. Kašpárek totiž má ještě dvě dcery z předchozího manželství. Letos se dočkal i klučiny.

Partnerka Přemka Forejta Eva Burešová byla smířená s tím, že svého partnera moc neuvidí. Sama se věnuje herectví a z natáčení seriálu Slunečná ví, co to obnáší. Pár společně vychovává dvě děti. Malou Stellu má Forejt z předešlého vztahu, stejně tak malý Nathaniel vzešel z již zaniklé lásky mezi Burešovou a hudebníkem Michaelem Krásným.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy