Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sedmdesátnice Bubílková prozradila recept na věčné mládí a skvělou figuru! Jak se udržuje fit?

Na přehlídce Naty Šaty Karlín Zuzana zářila.
Zdroj: herminapress
+ Dalších 6 fotografií
Rozhovor

Moderátorka Zuzana Bubílková (70) je zdárným příkladem, že věk je jenom číslo! Nejenže vypadá perfektně a srší z ní mladistvá energie, dokonce si ji stále žádají na módní přehlídky. Na jedné z nich nám poskytla rozhovor: Jaký je její grif na věčné mládí a jak se udržuje fit? Nejen o tom se rozpovídala.

Moderátorka a tvůrkyně politické satiry Zuzana Bubílková, kterou můžete znát i jako “Bubu”, před nedávnem oslavila své 70. narozeniny. Přesto, že by tento den nejraději přeskočila, bujaré oslavy trvaly téměř 14 dní!

Zuzana nám poskytla rozhovor na módní přehlídce alternativního butiku Naty Šaty Karlín, kde se dokonce sama prošla přímo po přehlídkovém mole a předvedla svůj "catwalk"!

Bubílková v 70. letech modelkou

Úchvatná Zuzana je zdárným příkladem toho, že věk je jen číslo a život nekončí po čtyřicítce. Jak se v roli modelky cítila? "Je to pro mě změna samozřejmě. Já jsem dělala modelku jednou, ale to bylo na maškarním," směje se. "Já se neumím tvářit tak kamenně jako ty modelky. Snažím se dávat nohu přes nohu, aby byla ladná chůze, která nikdy v životě nebude. Přijde mi to strašně vtipný, beru to jako recesi," prozradila pro eXtra.cz s humorem sobě vlastním.

I tak se své role zhostila výborně a bez ostychu. "Nejsem nervózní. Už nejsem nervózní ani před kamerou, ani za kamerou." Zuzana se v záři reflektorů pohybuje pěknou řádku let.

Nabídku projít se po mole ale původně nebrala vážně. "Když mi to ta návrhářka nabídla, tak jsem si z toho dělala srandu. Říkala jsem jí: Ježíš, to jako před molem nebo pod molem? Takových nabídek mi chodí hodně a nikdy z toho nic není. Ale ona to vzala vážně," vypráví. Zuzana na příležitost nakonec kývla, souzní s konceptem zmiňovaného obchodu a baví ji jejich odlišnost od jiných značek.

Zuzana Bubílková: Jak se udržuje fit?

Zuzana vypadá perfektně. Jaké je její tajemství věčného mládí a dokonalého vzhledu? "Já se tím vůbec vlastně nezabývám. Určitě je to dost ve stravě, já se držím. Sladké nejím, ani mi nechutná, nejím ani klobásky a tlusté věci obecně," prozradila.
Zuzana navíc aktivně sportuje: "Denně cvičím, sportuju. Chodím do posilovny nebo ven a chodím plavat, tím se to dá krásně udržet," prozradila. Tím se čas od času pochlubí i na svém Instagramu.
Zuzana ale neměla vždy postavu, jako je tomu dnes. Když byla malá, se svojí váhou bojovala a dokonce ji chtěli poslat na odtučňovací kúru! "Já jsem byla přetučnělé dítě, to mi nikdo nevěří. Mě dokonce chtěli poslat na odtučňovací kúru. Byla jsem dost silná, strašně jsem tím trpěla," prozradila. Nakonec sáhla po tzv. bodové dietě. "Někdy v minulosti jsem držela 'bodovou dietu', kdy se mohlo jíst všechno tučné, mastné a nesmělo se jíst sladké. To bylo strašně nezdravé. Každé jídlo mělo své body. Já jsem to fakt jako dodržovala, až jsem z toho dostala ledvinový kámen." Pro hubnutí dietami je dnes zásadně proti.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy