Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sebevražda syna Ivana Vyskočila: Jakub (†46) po sobě nechal manželku a malou dceru

Jakub Vyskočil po sobě nechal manželku a dceru.
Zdroj: Se souhlasem Ivana Vyskočila
+ Dalších 7 fotografií
TRAGÉDIE

Jak již server eXtra.cz jako první informoval, jednatel přepravní společnosti BusLine Jakub Vyskočil (†46), který byl synem herce Ivana Vyskočila (75), v noci na pondělí ukončil svůj život.  A to přesto, že měl rodinu. Co ho vedlo k tak zoufalému činu?

Ivan Vyskočil pláče: Syn Jakub Vyskočil je mrtvý

„V noci se doma zastřelil syn Ivana Vyskočila Jakub. Nechal dlouhý dopis na rozloučenou. Dostal se do nějakých dluhů a problémů,“ řekl eXtra.cz nejprve důvěryhodný zdroj z okolí herce Ivana Vyskočila.

Ten nám nakonec zprávu potvrdil. „Prosím vás, já o tom nemůžu mluvit. Je to moc čerstvý, čau,“ pronesl herec zdrceně.

BusLine potvrdila sebevraždu

Po zveřejnění článku redakci smutnou zprávu potvrdila i firma BusLine, jejímž jednatelem syn herecké hvězdy byl.

„Vedení skupiny BusLine s politováním oznamuje, že její majitel pan Jakub Vyskočil v neděli 8. května ukončil svůj život. Zároveň vyjadřuje nejhlubší soustrast rodině,“ uvedla za společnost Vladimíra Vyhnisová, která je pověřená jejím řízením.

Jakub Vyskočil měl být ženatý a otcem. Na svém facebookovém profilu sdílel fotografii ženy se zhruba desetiletou dívenkou, ke které se na snímku má. Možná právě ony dvě nyní truchlí nejvíc. Podle informací redakce eXtra.cz měl mít právě holčičku podobného věku.

Příčiny úmrtí

Proč by ale táta od rodiny páchal sebevraždu? Mohlo to snad souviset s firmou BusLine? V ní byl oficiálně jediným jednatelem, v diskuzích u článků o společnosti s pochybnou korupční minulostí (prý kvůli spolupráci s kontroverzním manažerem Jiřím Vařilem) se ale pravidelně objevovaly názory lidí, kteří se domnívají, že Vyskočil byl pouze „nastrčeným bílým koněm“.

Opravdu mu společnost patřila? A neměl s ní, třeba kvůli covidu, nějaké větší finanční problémy? Nezadlužil se příliš? Často se v souvislosti se sebevraždou skloňují i problémy s psychikou nebo vážný zdravotní stav.

Uvidíme, jestli rodina, až nejhorší šok pomine, příčiny sebevraždy nějak osvětlí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy