Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Schyluje se k zápasu sexy dračic? Playmate Denisa má v hledáčku hvězdu filmů pro dospělé!

Uskuteční se tento pikantní duel?
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Se souhlasem S. Dellai/Se souhlasem D. Gudelj
+ Další 4 fotografie
Rozhovor

Denisa Gudelj, jedna z nejznámějších českých cagegirls, ale nyní také playmate. Uhrančivá kráska se nedávno objevila na titulní straně pánského magazínu Playboy, ale za sexy tělíčkem a tváří anděla rozhodně nehledejte křehkou ženskou duši. Již brzy se totiž možná objeví v roli tvrdé zápasnice! V hledáčku má známou pornoherečku, proč by na souboj vyzvala právě ji? To prozradila v rozhovoru pro eXtra.cz

Denisa Gudelj, kráska, která se objevila na titulní straně červnového vydání pánského časopisu Playboy. Přihlásila se do castingu “Hledáme playmate" a o místo na titulce se poprala s dívkami z celé České republiky. Své místo si dokázala vydobýt a titul playmate jí dnes už nikdo nevezme. Rváčka tělem i duší, doslova. Denisa má sice tvář anděla, ale něžnou duši v ní rozhodně nenajdete, jak sama říká v rozhovoru pro eXtra.cz, který nám poskytla na křtu nového vydání zmiňovaného magazínu, “Celý život jsem váhala, jestli jsem neměla být spíš chlapec,” směje se.

Denisa Gudelj jako zápasnice

Denisa totiž miluje bojové sporty, a to nejen jako divák! Sama se jim věnuje a již brzy se možná můžeme těšit i na její zápas! “Teď přemýšlíme s mým trenérem, se kterým trénuji klasický box, že bychom, teoreticky, mohli vyzvat v rámci Clash of the Stars Silvii Dellai,” prozradila Denisa. Hvězda filmů pro dospělé Silvia už na svém kontě jeden zápas pod touto organizací má a právě teď finišuje přípravy na druhý souboj, není to tedy žádný nováček.

Denisa: Nejsem fanoušek zápasů celebrit

“Byl to nápad mého trenéra, já jsem nikdy nebyla zastáncem soubojů těch nezápasníků, myslím celebrit a tak. Nebylo mi to sympatický, ale říkala jsem si, že kdyby se našel někdo, kdo je na tom podobně jako já, tak bych si to na jednu stranu ráda zkusila, ať vím, co ve mně je a není, uvidíme” dodala.

“Nechám to na trenérovi, ale pokud se rozhodne, že jo, tak možná ho nechám, aby ji vyzval mým jménem,” směje se.“Jsem nerozhodná, kdyby to bylo na mě, tak se nerozhoupu. Se Silvií nemám žádné osobní spory, nikdy jsem ji neviděla, jen vím, o koho jde. Ale nic osobního v tom není,” vysvětluje.

Denisa G: Nejznámější cagegirl

Denisa se výzev rozhodně nebojí. Moc dobře ví, co taková příprava na zápas obnáší a i tak se nápadu svého trenéra nebrání. Denisa totiž několik let působí jako cagegirl, dívka, která chodí v ringu s čísly nad hlavou a upozorňuje na to, kolikáté kolo zápasu se blíží. A nejen to, také je spolumoderátorkou K.O. magazínu, v rámci kterého vedla rozhovor s několika špičkovými zápasníky. Nedávno vyzpovídala například Atillu Végha, čímž se pochlubila i na svém Instagramu. Málokterá dívka bojovým sportům rozumí tak jako právě ona.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy