Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Schreiner ze SuperStar: Promluvil o šeredném zranění, které mu překazilo plány

+ Další 2 fotografie

Český muzikálový herec a finalista pěvecké soutěže SuperStar Martin Schreiner (26) má před sebou velmi dobře našlápnutou kariéru. Sympatický zpěvák v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, co vyloženě nesnáší a proč přišel na půlku léta o práci. Co se mu stalo?

Léto je pro některé muzikálové herce mírně okurkovou sezonou. To však neplatí pro Martina Schreinera, který se pochlubil, že práce má víc než dost. Bohužel se ale zranil, což byla velká čára přes rozpočet.

Nucené volno

"Hned na začátku prázdnin jsem si natrhl vazy v kotníku, takže práce mělo být dost, bohužel jsem půlku proležel. Ale teď už se to zase dává do normálu a dojíždím letní verze muzikálů," řekl usměvavý Schreiner, kterého jsme potkali na charitativním koncertě Glorchestra na pražském Výstavišti.

Ihned se nabízela otázka, jak ke zranění účastník sedmé řady oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas přišel. "Stalo se to v tom nejhorším pracovním pekle, co jsem měl na konci sezony. Měl jsem zpívat jako překvapení na jedné narozeninové oslavě. Potmě jsem šel po schodech a špatně jsem šlápl, dva schody jsem přehlédl a sedl jsem si na nohu," vysvětluje Martin.

Dále dodal, že ho zranění vyřadilo na dlouhých šest týdnů, z čehož neměl velkou radost, protože podle svých slov volno nesnáší. I když si ho prý na pár dnů udělá, pak už se těší, až se zase vrátí do práce.

Velké role

Martin už před působením v pěvecké soutěži SuperStar nebyl na prknech, která znamenají svět, žádným nováčkem. Změnilo se pro něj po skončení pořadu něco? "Daří se mi dostávat větší role v muzikálech. Například teď mě čeká jedna velká role v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway a na to se moc těším," dodal. O svých aktivitách informuje také na svém Instagramu.

Celý rozhovor, ve kterém Martin mimo jiné prozradil, jak se mu povedlo zhubnout a co plánuje s oblíbeným muzikantem Jankem Ledeckým, je ke zhlédnutí v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy