Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Sára Affašová a Martin Donutil už to mají za pár: Kráska z Ulice přidala nádhernou fotku s bříškem

Martin Donutil s těhotnou přítelkyní Sárou Affašovou.
Zdroj: HerminaPress
+ Další 2 fotografie
radostné očekávání

Ikona českého filmu i divadla Miroslav Donutil (71) se již brzy zhostí nové životní role, stane se totiž dědečkem. Jeho mladší syn Martin Donutil (31) se svou partnerkou a kolegyní Sárou Affašovou (28) přivedou na svět svého prvního společného potomka. Herečka česko-syrského původu svou cestou těhotenstvím pravidelně provází své fanoušky na Instagramu, kde s nimi sdílí radostné očekávání miminka. 

Radostná novina

Slavný herecký rod Donutilů se co nevidět rozroste o dašího člena nebo členku. Radostnou novinu oznámili budoucí rodiče Martin Donutil a Sára Affašová prostřednictvím Instagramu přímo na Den matek, když sdíleli společnou fotografii, na níž je někdejší hvězda seriálu Ulice zachycena s kulatícím se těhotenským bříškem.

Ačkoliv slavný herec Miroslav Donutil nedávno tvrdil, že se na dědečkovskou roli ještě necítí připraven, jeho mladší syn Martin se svou partnerkou byli zřejmě jiného názoru. „Říkal jsem klukům, že mají ještě na děti čas a já na vnoučata taky,“ prozradil pro server kafe.cz nějakou dobu před oznámením Sářina těhotenství. Nyní se ale na příchod vnoučete moc těší, a dokonce to byl on, kdo veřejně propálil pohlaví ještě nenarozeného miminka.

„Samozřejmě se těším, bude to určitě krásná záležitost. Bude nádherné, až vnoučka pochovám v náručí a projedu se s ním kočárkem. Určitě to bude nesmírně krásné,“ uvedl slavný herec v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Bříškem se chlubí

První potomek Martina a Sáry, který by měl přijít na svět v říjnu letošního roku, se narodí do nového bydlení. Celý proces rekonstrukce bytu v těhotenství mladá herecká hvězda často rozebírala i na svém Instagramu, kde se o své dojmy dělila s jinými zasloužilými i nastávajícími maminkami.

Těhotenství Sáře moc sluší a rozhodně nepatří k těm celebritám, které by si svůj požehnaný stav nechávaly pro sebe. Naopak se rostoucím pupíčkem pochlubí moc ráda a followeři už se nemůžou dočkat, až bude nový přírůstek do Donutilova klanu konečně venku. Nedávno dvojice na Instagram přidala nádherný černobílý snímek.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy