Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

Rytmus opět na kolenou: V ringu ho po Marpovi vypleskal i Boráros

Rytmus a Boráros: Boxerský souboj dvou slovenských hvězd prohrál raper
Zdroj: Profimedia
+ Další fotografie
Box

Populární rapper proti jednomu z nejtvrdších slovenských MMA zápasníků. Tak vypadal jeden z hlavních hřebů večera Fight Night Challenge, behěm kterého se proti sobě v boxu postavili Patrik Vrbovský, alias Rytmus a Gábor Boráros. Přestože se čekala vyrovnaná podívaná, bitva měla jasného vítěze. Oproti tomu zlatý hřeb večera v podobě zápasu Atilly Végha s Patrikem Kinclem nabídl jen nudu.

Boxerská událost Fight Night Challenge slibovala velké věci, přestože šlo jen o exhibici. Organizátoři akce totiž zvládli do ringu zlákat velká jména českého i slovenského sportu a také celebrity. Jedním z nejočekávanějších duelů pak byl ten, ve kterém se proti sobě postavili rapper Patrik Rytmus Vrbovský a MMA zápasník Gábor Boráros.

Rytmus do zápasu nevstupoval jako žádný boxerský nováček, ostatně se mu věnuje už nějaký ten pátek a má za sebou exhibiční duel proti Marpovi z roku 2018, ve kterém ale prohrál. Naopak Boráros se boxu nevěnuje, jeho specialitou jsou smíšená bojová umění, která předvádí v organizaci OKTAGON MMA. Měl tak před zápasem jistou výhodu, byť poslední zápasy v kleci prohrál.

S nástupem obou borců do ringu to v brněnské Zoner BobyHall pořádně ožilo. Boxeři nastoupili do souboje opatrně, byl to ale Boráros, kdo začal na svého soupeře tlačit jako první a Rytmus se jen bránil. První kolo jasně získal zkušený MMA zápasník. Ve stejném duchu se neslo i to druhé. Rapper se jen bránil a schytával rány.

Ve třetím kole Boráros rozjel pořádný uragán a jeho dělovky přesně trefovaly svůj cíl. Hned v polovině druhé minuty byl Rytmus dokonce počítán, ale zvládl se zvednout. Většina diváků tak už věděla, k jakému výsledku duel směřoval. Rapper v tu chvíli potřeboval šťastnou ránu, mezi tu se ale jeho povedený zvedák ze začátku čtvrtého kola nepočítal. Rytmus si tak po Marpovi připsal druhou porážku, jelikož si s Borárosem ani neškrtnul.

Opatrný vrchol večera

Oproti tomu hlavní hřeb večera přinesl paradoxně mnohem menší show, než duel Rytmuse s Borárosem. Attila Végh nastoupil proti Patriku Kinclovi a přestože většina diváků čekala slovenskou ofenzívu, dočkala se jen opatrného výkonu od obou soupeřů. Většina výpadů minula svůj cíl a zápasníci skončili v klinči, a tak museli rozhodnout po čtyřech kolech rozhodčí. Ti rozhodli v poměru 3:0 pro o něco málo aktivnějšího Végha.


Ornella vzdala snahy o usmíření s matkou. Už mě to obtěžuje, říká a přiznala, že dvě z jejích dětí babičku nikdy nepoznaly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy