Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rychlost blesku: Agáta v tom umí chodit, sídlo Soukupa už jí říká paní

Hanychová a Soukup: Agáta už má klíče od Mirkova luxusu
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové
+ Dalších 15 fotografií
Dovolená

Není to tak dávno, co Agáta Hanychová křepčila se svou novou láskou Jaromírem Soukoupem ve španělské Marbelle. Neuplynuly ani dva týdny a nečekaný pár vyráží na dovolenou znovu, tentokrát je ale prý tajemstvím, kam to bude. Modelka to na sebe ale nakonec stejně nejspíš práskla na Instagramu, kde se špičkovala se Soukupem, kdo bude na místě dřív. Moderátor totiž na rozdíl od své partnerky neletí, ale jede autem. S pesanem.

Život, jaký má Agáta Hanychová, musí modelce leckdo závidět. Vždyť během dvou týdnů letí už na druhou dovolenou. A opět to bude s její novou láskou Jaromírem Soukupem. "Letím na hrozně tajný místo. Těším se!" uvedla záhadně Hanychová ve stories na Instagramu, když ji kamarád vezl na letiště. Soukup s ní však nepoletí.

Ten totiž vyrazil za Agátou po vlastní ose autem. Vůz zvolil proto, že jede se psem, tudíž je to minimálně pro mazlíčka pohodlnější. A moderátor Hanychovou přes Instagram rovnou popíchl. "Tak kdo tam bude dřív?" napsal k fotce z auta. "No snad já," reagovala Hanychová a přidala snímek klíčů.

Další dávka zamilovaných příspěvků

Pozorní fanoušci tak nejspíš už tuší, kam má pár namířeno. Podobně jako před dvěma týdny pravděpodobně i tentokrát zamíří do Soukupovy vily ve Španělsku. Zdá se totiž, že moderátor své múze přenechal klíče od domu.

Navíc majitel televize Barrandov jede autem, tudíž musí být destinace v dojezdové vzdálenosti. A to Marbella je. Dá se tak očekávat, že fanoušci nejvíce nepravděpodobného páru nejspíš dostanou další dávku zamilovaných fotek, sladkých vyznání lásky a všudypřítomných srdíček!

Záhada vyhřezlého oka šéfredaktora eXtra.cz: Karen Mchitarjan promluvil o svém martyriu

Související články

Další články

Nejnovější kauzy