Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Russell Crowe s rodinou: Po nákupu hodinek za statisíce večeřeli v rychlém občerstvení

+ Dalších 16 fotografií

Hollywoodská hvězda Russell Crowe tráví volné dny před slavnostním zahájením 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nákupy. Spolu se svou partnerkou, starším synem a jeho přítelkyní udělali v jednom z místních luxusních klenotnictví nákup za vesmírnou částku. Týmu eXtra.cz se podařilo získat svědectví přímo od prodavačů.

Nákup za statisíce

Slavný herec Russell Crowe, jedna z hlavních hvězd letošního filmového festivalu, dorazil do Karlových Varů v doprovodu rodiny již s dostatečným předstihem. Kromě procházky po městě stihl během čtvrtečního odpoledne navštívit pár obchodů.

Mezi nimi bylo i klenotnictví s velmi luxusními hodinkami nedaleko Grandhotelu Pupp. Výběrem hodinek strávil asi dvě hodiny, během nichž mu dělala odbornou poradkyni jeho partnerka a nechyběl ani starší syn se svou přítelkyní.

Nákup udělal herec pořádný a za babku to rozhodně nebylo. Z výlohy si nechal vytáhnout několikery hodinky vyhlášených značek, jejichž kousky se pohybují běžně v cenách kolem 100 tisíc až 250 tisíc korun, některé mohou dosáhnout až na více než milionovou částku.

Večeře ve fast foodu

„Pan Crowe nás prosil, abychom nesdělovali, jaký přesný typ zboží si nakonec s rodinou vybral,“ řekla eXtra.cz obsluha obchodu, ale podle jejich úsměvů je jisté, že tržbu dnes měli nadprůměrnou. Dokonce promluvili i o tom, jaký je Russell naživo. „Je strašně příjemný a pokorný. Velmi milý člověk,“ uvedl jeden z prodavačů. „Říkal, že se mu v Karlových Varech opravdu moc líbí,“ dodal.

Po nákupech se filmový Gladiátor sešel i se svým druhým synem a jeho přítelkyní, a pokud si myslíte, že se rodinka šla navečeřet do některé z karlovarských vyhlášených restaurací, tak jste vedle, jak ta jedle. Večeřeli totiž v místním klasickém rychlém občerstvení Mykonos, kde je zachytil fotoreportér eXtra.cz. Bavili se až do pozdních hodin a pivo teklo proudem.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy