Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Ruský Pepek námořník: Napíchal se olejem, teď mu uhnívají ruce a hrozí, že odpadnou

Ruský Pepek námořník: Napíchal se olejem, teď mu uhnívají ruce a hrozí, že odpadnou
Zdroj: Profimedia
+ Další 2 fotografie
Bodybuilder amatér

Kirill Tereshin (24) se pyšní 60cm bicepsy. Nezískal je ale zadarmo. Napíchal si do nich tři litry vazelíny!  Svaly se zanítily a začaly uhnívat. Teď ruskému Pepkovi námořníkovi hrozí, že mu paže upadnou zaživa! 

Místo posilovny vazelína

Ruský MMA zápasník a bodybuilder Kirill Tereshin toužil po obrovských svalech. Jeho přání se vyplnilo, teď ale zůstávají bývalému vojákovi už jen oči pro pláč. Do svalů si totiž bez rozmyslu vstřikoval neznámou substanci. Některé zdroje tvrdí, že šlo o vazelínu, jiné, že o olej. Efekt se dostavil, jenže mladíkovi hrozí to nejhorší. Ruskému krasavci začaly uhnívat paže!

S nechutnou procedurou začal živoucí Pepek námořník už ve dvaceti a své zkušenosti popisuje jako neskutečnou noční můru. Mladík si do těla napíchal na tři litry vazelíny! Zpočátku se mu efekt sice moc líbil, později ho ale začaly sužovat úmorné bolesti, ohromné pocity slabosti a vysoké horečky. Na to, jaké bude mít jeho nebezpečná honba za sexy tělem následky, vůbec nemyslel.

Odumřelé kusy masa, paže mohou odpadnout

V pažích se Kirillovi utvořily velké zanícené hroudy masa. Ty se lékařům podařilo s velkou námahou během náročných operací odstranit. Podle zápasníka se jednalo o ztvrdlou vazelínu a odumřelé kusy svalstva a tkání. Krasavec mohl za svůj děsivý experiment s mastičkou zaplatit životem. Navíc stále hrozí, že mu paže upadnou!

Pokud navíc lékaři během dalších operací poruší nervy na jeho rukou, mladík už nikdy končetinami nepohne. Sám přiznává, že ho den za dnem sužuje neuvěřitelný strach. Kvůli koronaviru se musely další operace odložit na neurčito. Lékaři ale doufají, že se jim zbytky amatérských výplní podaří odstranit do konce roku a mladík bude zase jako rybička.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy