Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ruská kráska z Bali vás nenechá chladnými: Bujné poprsí ji dostalo až do Maxima

Kráska s bujným poprsím: Ruska z Bali vás nenechá chladnými
Zdroj: Instagram Iuliga Gyrbu
+ Dalších 6 fotografií
Modelka

Modelka Iulia Gyrbu (26) v Česku rozhodně nepatří mezi známé tváře, zato v jejím rodném Rusku je to jiné. Obdařená kráska nafotila několik snímků pro populární magazín Maxim a zúčastnila se soutěže Miss, kterou pořádá zmíněný časopis pro pány. Velkou popularitu si také získala na službě OnlyFans.

Iulia Gyrbu se narodila Nižním Novgorodu, pátém největším městě Ruska. Už jako náctiletá dívka vyzkoušela štěstí u modelingu a postupně se jí začalo dařit. V roce 2020 se zúčastnila soutěže Miss Maxim, ve které se umístila na 66. přícce z 321 soutěžících.

Přestože nezvítězila, vedla si natolik dobře, že z ní magazín Maxim udělal jednu ze svých modelek. Gyrbu tak pro pánský časopis nafotila řadu odvážných snímků, na kterých vyniká zejména její vypracovaná postava a obří poprsí.

Modelka ze sociálních sítí nejvíc využívá Instagram, kde má 22 tisíc sledujících. Na platformě zveřejňuje odvážné fotky, kterým dominují její údajně přírodní prsa obří velikosti. Kromě Instagramu má Gyrbu profil i na OnlyFans, kde umísťuje fotky nahoře bez, a to bez cenzury.

Přestože má rodinu v Nižním Novgorodu, sama aktuálně žije na Bali, odkud i pracuje. Její fotky jsou tak plné exotiky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy