Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Rozjetý Martin Kocián se urval ze řetězu. Na tiskovce Clashe lezl po stropě, bil soupeře i falešně zpíval

Martin Kocián předvedl na tiskovce Clash of the Stars pěknou show.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 43 fotografií
Clash

Zpěvák a člen bývalé chlapecké kapely Lunetic Martin Kocián (47) se na tiskové konferenci Clash of the Stars 8 postaral o velkou show. Nejdříve si střihl pěvecké hudební vystoupení, které zrovna nepatřilo mezi jeho nejlepší, poté několikrát ostře napadl svého soupeře Snejkse, který ho opakovaně provokoval. Redakce eXtra.cz zachytila ty nejlepší momenty.

Ačkoli Martin Kocián nikdy pořádně nezápasil a neřadí se mezi hvězdné influencery, přesto bude na Clash of the Stars pravděpodobně tou nejsledovanější osobností. Bývalá hvězda rozpadlého boybandu Lunetic s divokou minulostí o sobě totiž dala vědět už během tiskovky před samotným turnajem, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz.


Falešný zpěv i divoká bitka

Když Kociána moderátoři Clashe Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy společně uvedli, rozjel na pódiu doslova bláznivou show. Nejprve došlo na hudební vystoupení, ovšem ke zpěvu to mělo daleko. Fanoušci byli přesto nadšení.

Kocián nejprve rapoval, poté předváděl divoké taneční kreace, za které by se s velkou nadsázkou nestyděl ani Michael Jackson. Když zpěvák usedl vedle Le Syho, neměl chvilku odpočinku. Teprve tehdy totiž začala ta pravá tiskovka plná rvaček a bizarních výzev, na které jsou fanoušci zvyklí.

Doporučené video s Martinem Kociánem.


Kocián ukázal svaly

Jeho soupeřem na osmém galavečeru Clash of the Stars bude Snejks. Ten Martina opakovaně provokoval, až to nakonec skončilo bitkou. Ale ještě předtím si Martin Kocián svlékl vlhké tílko a ukázal, co má pod ním. Na svém těle poslední dobou hodně pracuje. Všechny ohromil tím, že se ze spodního patra dokázal dostat do vrchního, a to bez pomoci schodů. Na zajímavé fotky se můžete podívat v naší galerii.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy