Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Romanu Šebrlemu učarovala blonďatá kráska: Hedviku Liškovou znáte z televize

Roman Šebrle randí s Hedvikou Liškovou.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem CNN Prima NEWS/Profimedia
+ Dalších 18 fotografií
Vztah

Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle (49) už není k mání. Jeho srdce si podle informací redakce eXtra.cz získala novinářka Hedvika Lišková (44). Ta má z předešlých vztahů tři děti, zatímco Roman dvě. A vypadá to, že to mezi novým párem opravdu jiskří, své děti už dokonce stihli seznámit.

O tom, že má bývalý desetibojař a současný moderátor Roman Šebrle nový vztah, informovala jako první redakce eXtra.cz. Jeho srdce si získala novinářka Hedvika Lišková.

Čtyřiačtyřicetiletá Hedvika začínala v rádiu Krokodýl v Brně, poté však přešla do České televize, kde pracovala dvanáct let na pozici redaktorky a moderátorky, jak ostatně uvádí i ČT na svých stránkách. Následně odešla dělat tiskovou mluvčí jihomoravských záchranářů. „Poté se ale nechala opět zlákat k návratu do zpravodajských vod. V brněnské redakci Primy pracuje dle svých slov v týmu skvělých kolegů a sleduje dění v Jihomoravském kraji,“ stojí na stránkách CNN Prima NEWS. Kromě práce v televizi dělá také PR manažerku v soukromé klinice plastické chirurgie Medicom Clinic.

Děti se už poznaly

„Ráda cestuje, hlavně za sluníčkem, baví jí tancování a vodní sporty. Nemá ráda lidskou závist, negativitu a rajčata,“ stojí ještě na již zmíněném webu. Kromě toho je Hedvika také pyšnou maminkou tří dětí - dvou synů a dcery. Na svém Instagramu často zveřejňuje jejich společné snímky. Roman má také děti - dceru Kateřinu a syna Štěpána. Podle informací webu eXtra.cz už se děti Hedviky i Romana společně poznali. V prosinci spolu navíc měl pár odjet na dovolenou do prosluněného Španělska.

Bývalý desetibojař byl přes 20 let ženatý s Evou Šebrlovou, ovšem před pár lety se na večírku TV Prima zapletl s asistentkou, jak jsme již psali. O jeho skandálním úletu se mluvilo všude, ale tehdy mu jeho bývalá manželka odpustila. Incident však pravděpodobně věstil konec jejich vztahu. O dva roky později šli od sebe a rozvedli se. Od té doby si Roman užíval nezávislého života.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy