Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Roboty, dezinfekční UV paprsky a nízkoenergetické hospodářství – tak vypadá chytrá správa nemovitostí 21. století

Roboty, dezinfekční UV paprsky a nízkoenergetické hospodářství – tak vypadá chytrá správa nemovitostí 21. století
Zdroj: Atalian
ATALIAN

Zní to jako sci-fi, ale spousta moderních kanceláří a provozoven již využívá robotizaci při úklidu a dezinfekci. Služby integrovaného facility managementu vám umožní optimálně využít potenciál budovy a díky pravidelné údržbě zajistit její energetickou udržitelnost.

Společnost ATALIAN je předním poskytovatelem služeb facility managementu na českém trhu. Využívá nejmodernějších světových technologií a zařízení pro dosažení maximálního výsledku své práce.

Neustále rozšiřujeme nabídku robotických úklidových a dezinfekčních přístrojů, které usnadní organizaci a provoz úklidového servisu. ATALIAN nabízí špičkový servis a operativní řešení problémů. Veškeré služby potřebné pro hladký provoz veřejných a komerčních zařízení podle posledních trendů v oboru a s ohledem na sociální zodpovědnost a životní prostředí.

Jakub Jiroušek, sales and energy division director ve společnosti ATALIAN CZ, o využití moderní techniky v období pandemie: „Usilujeme o využívání nejmodernějších technologií ke zvyšování kvality našich služeb a k zefektivnění činností a věnujeme se této problematice opravdu aktivně. V našem týmu máme kolegy, kteří se na automatizaci a robotizaci specializují v rámci systematické Operational Excellence, v podstatě neustálého zlepšování. Automatizací a robotizací se nezbavujeme našich pracovníků, ale pomáháme jim práci ulehčit a zvýšit jejich produktivitu. Automatizace v každém podnikání hraje čím dál větší roli, samozřejmě i pro úklid se používají roboty. Výhody jsou samozřejmě ve snižování potřeby lidské práce, nicméně použití robotů je stále velmi omezené vzhledem ke specifičnosti provozu, kam je lze nasadit.“

Jaký je nejpopulárnější požadavek od klientů v letošním roce?

Nejpopulárnější požadavek klientů vychází z dnešní situace pandemie onemocnění covid-19, což je požadavek na vysoce kvalitní dezinfekci pracovního prostředí jak pro zaměstnance, tak pro zákazníky našich klientů, aby se cítili bezpečně. Poskytujeme jak běžnou dezinfekci ploch, tak hloubkovou dezinfekci všech provozů. Zároveň nabízíme různé přístroje pro dezinfekci pracovního prostředí jak ke koupi, tak k zapůjčení, nebo touto technikou sami dezinfekci provedeme.

K běžným přístrojům patří fogovač, UV lampy, O3 generátory a v neposlední řadě i cirkulační vzduchotechnické jednotky pro dezinfekci vzduchu. Všechny tyto přístroje a stroje mají certifikáty a zajišťují tak kvalitní pracovní prostředí.

Jak se podle vás bude vyvíjet situace po skončení pandemie?

Covid-19 opravdu významně mění zvyklosti a přístupy firem k práci z domova a všichni se museli naučit pracovat ve vzdáleném prostředí. Nemyslím však, že by po uvolnění opatření a návratu k normálu došlo k hromadnému opouštění kanceláří. Lidé většinou upřednostňují osobní setkávání a řešení společných pracovních úkolů s kolegy. Podíl práce z domova asi vzroste, ale kanceláře tu s námi budou i nadále. ATALIAN byl, je a vždy bude schopen zajistit bezpečné prostředí a čisté prostory. Kromě průběžné dezinfekce při úklidu a dezinfekce klimatizací zajišťujeme ionizaci vzduchu, který je po zásahu bez virů, bakterií, alergenů, pylu, a navíc se zdraví prospěšnými zápornými ionty.

Pokud vám opravdu leží na srdci bezpečnost a dodržování standardů na pracovišti, obraťte se na odborníky a sjednejte si služby šité na míru. O zbytek se postará ATALIAN.


www.atalian.cz

Další články

Nejnovější kauzy