Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Robert Rosenberg ukázal svého syna: Po vítězném zápase přišlo dojemné objetí

+ Dalších 13 fotografií

Robert Rosenberg už před lety pověsil boxerské rukavice na hřebík, v rámci premiérové turnaje organizace Red Face ale učinil výjimku. Nejslavnější český herec z filmů pro dospělé se postavil o 18 let mladšímu Tomáši Chlupovi, nad nímž nakonec i zvítězil. Vše přitom z hlediště sledoval jeho sedmiletý syn Rocky, jenž zápas svého tatínka velmi prožíval, jak prozradil pro eXtra.cz. Čemu se nyní klučina věnuje a co by si pro něj přál jeho otec?

Robert Rosenberg svůj návrat mezi provazy nijak výrazně neprožíval. Jako zkušený mazák věděl, že si jde užít zápas. Co ho ale děsilo, bylo hubnutí, protože shazoval přes deset kilo. To se mu nakonec povedlo a on si tak mohl oddechnout. Sobota, tedy den velké bitvy s influencerem Tomášem Chlupem, tak byla pro nejslavnějšího českého herce z pornofilmů pohodová. Dokonce toho stihl víc než dost.

"Ráno jsem byl na dětském dnu, kde jsem dětem ukazoval, jak se boxuje. Pak jsem jel svému synovi na zápas ve fotbale a pak jsem si šel užít zápas," prozradil Rosenberg v rozhovoru pro eXtra.cz. A zápas si vskutku užil. Ještě aby ne, když byl jeho comeback vítězný. Co ho těšilo ale ještě víc, byla podpora syna Rockyho, jenž bitvě přihlížel z hlediště.

Ihned po zápase chlapec přiběhl za svým tatínkem, vyhoupl se mu do náruče a pořádně ho objal. Jak Rosenberg přiznal, je to právě malý klučina, který ho motivuje v tom, aby nadále pokračoval se sportem. "To mě drží on. Se ženou máme aktivní život, pořád něco vymýšlíme. Já chci, aby i on sportoval, takže musí vidět, že i já se dokážu hejbat," řekl Rosenberg, jenž už se boxu profesionálně nevěnuje, na amatérské úrovni ale stále zápasit chce.

Syn tátovi fandil jako o život

Nabízí se tak otázka, zda Rocky půjde v jeho stopách. Ostatně také dostal jméno po filmové legendě Rockym Balboovi, jehož ztvárnil Sylvester Stallone. "Já bych mu povolil bojové sporty, spíš jsem ale chtěl, aby se naučil bránit. A on jde blbeček hrát fotbal," smál se Rosenberg.

A jak si zápas táty užil samotný Rocky, jenž ho hlasitě podporoval po celou dobu duelu? "Hodně jsem si to užil, hlavně že táta vyhrál. Já jsem měl úplně vykřičený hlasivky," povídal nadšený klučina, který neskrýval, že je pyšný na svého tátu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy