Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Robert Rosenberg a jeho Petra šokují: Nevěrní si jsou před svatbou i po ní

Robert Rosenberg se svou budoucí ženou.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 6 fotografií
SOUKROMÍ

Bývalý český král filmů pro dospělé diváky Robert Rosenberg (46) je od minulého týdne šťastně ženatý. S krásnou manželkou Petrou (41) si obvykle v ložnici vystačí sami, ale jsou chvíle, kdy vyžadují další pomocnou ruku. Mají spolu dohodu, kvůli které jim to spolu funguje tak dobře.

Robert Rosenberg: Rádi si zablbneme jinde

Pro muže, který měl v posteli přes čtyři tisíce žen, by mohly být intimní chvíle čistě mechanickou záležitostí. Proti tomu ale Robert Rosenberg bojuje.

„Trošku jiné to je, ale my si občas vyměníme nějaké partnery, zablbneme si. To ale spíš jenom občas na zpestření, jinak si dokážeme zpestřovat náš sexuální život sami. Nuda to pro mě není, naopak,“ řekl eXtra.cz otevřeně bývalý herec z pikantních filmů, který momentálně trénuje box.

Tolerance

A čeho si váží na své novomanželce Petře Rosenbergové, se kterou je devět let?

„Petra stále říká, že se nerozčiluje a že není hysterická. Ale občas hysterická je. Na druhou stranu je naprosto fantastická v tom, že dokáže tolerovat všechny moje vylomeniny, nechává mě, abych zůstal sám sebou, nemusím se přetvařovat,“ má radost Robert.

„Jsme spolu strašně spokojeni. Díky tomu, že fotí, máme spoustu společných zájmů a můžeme si vzájemně vypomáhat,“ dodal Rosenberg.

Dvě svatby

Robert měl s půvabnou Petrou hned dvě svatby. Jednu muslimskou na Maledivách a další nyní i v Praze na Staroměstském náměstí. Tu ale manželé uspořádali jen proto, že úřady jim tu původní romantickou neuznaly.

„Ale aspoň jsme se viděli s lidmi, které máme rádi. Hned po obědě s rodinou jsme odjeli na svatební cestu do Legolandu. Bydleli jsme na pirátské lodi, vrátili jsme se do dětských let. Bylo to báječné,“ básní o prožitcích manželé Rosenbergovi.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy