Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Těhotnou Riku Fane trápí potíže. Je to jako na horské dráze, říká a přiznala bolesti

V rozhovoru pro eXtra.cz se Hanka rozpovídala o seznámení se svým, dnes již snoubencem, Standou.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
+ Další 4 fotografie
Těhotenství

Hana Džurbanová alias Rika Fane se zanedlouho stane maminkou. Na novou etapu se společně se snoubencem Stanislavem náramně těší. "Budu mít vedle sebe dvě nejdůležitější stvoření na světě, kde jeden pro druhého můžeme a budeme žít. Miluju vás, lásky moje. Nejvíc na světě, ty naše fazolko," rozepsala se na svých sociálních sítích. Svěřila se, co ji v těhotenství nejvíc trápí a kolik přibrala. 

Bývalá pornoherečka Hana Džurbanová alias Rika Fane žije poslední rok svůj pohádkový život. V polovině února se mladá kráska dočkala zásnubního prstýnku, přítel Stanislav před ní poklekl a požádal ji o ruku přímo před Eiffelovou věží v Paříži. Netrvalo dlouho a snoubenci měli další důvod k radosti – čekají miminko!

"Jsem těhotná, čekám miminko! Bylo to plánované. Samozřejmě i tak ten moment byl plný emocí. V jednu chvíli jsem se strašně bála, pak jsem byla strašně šťastná. Dívala jsem se na test a najednou se tam ukázaly dvě čárky," prozradila v červnu v rozhovoru pro eXtra.cz a zavzpomínala na moment, kdy uviděla pozitivní těhotenský test.


Nového člena domácnosti přivítají na světě brzy

A zanedlouho svůj malý poklad už přivítají na světě, porod se rychle blíží. Na novou životní etapu, na rodičovskou roli, se oba náramně těší. "Jen kdybyste tušili, jak je pro mě tohle sakra silný moment… cítím se jako v pohádce s dokonalým příběhem. Je tak nádherné mít vedle sebe partnera, se kterým můžete sjíždět tuhle horskou dráhu s nádherným dokonalým koncem, který ale zdaleka není konec. Budu mít vedle sebe dvě nejdůležitější stvoření na světě, kde jeden pro druhého můžeme a budeme žít. Miluju vás, lásky moje. Nejvíc na světě, ty naše fazolko," rozplývá se na Instagramu, kam zveřejnila těhotenské snímky.

Pro miminko mají vše přichystané

Hana zároveň odpověděla na nejčastější dotazy týkající se samotného těhotenství. Přiznala, že prožívá dny jako na horské dráze. "Taková horská dráha. Až na bolesti zad, celulitidu snad i na patách, nespavosti, únavu, vyčerpanost... docela dobře," sečetla těhotenské potíže, se kterými se potýká.

"Ne, cítím se opravdu dobře. Momentálně asi možná nejlépe za celé to období a užívám si to," dodala. V těhotenství zatím přibrala 14 kg a nemůže se dočkat momentu, až nadbytečná kila opět shodí a vrátí se na svou původní váhu. Pro miminko, jehož pohlaví si zatím hýčkají v tajnosti pro sebe, již mají rodiče vše potřebné přichystané.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy