Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rika Fane o Lele: Je to hodná ženská. Ke mně se chovala vždycky mile

+ Dalších 6 fotografií

Hana Džurbanová alias Rika Fane prozradila, jaký vztah má momentálně s Karlosovou manželkou Lelou Ceterovou. V rozhovoru pro TN.cz se svěřila, kolikrát ji Lela kontaktovala poté, co vyšla najevo manželova nevěra.

Aféra Karlose Vémoly a Riky Fane zahýbala společenskými médii a sociálními sítěmi v celém Česku. Před nedávnem se Rika odhodlala k odvážnému kroku a veřejně promluvila o vztahu s Karlosem Vémolou v exkluzivním rozhovoru pro eXtra.cz. Přestože náctiletá pornoherečka říkala, že už jiný rozhovor dělat nebude, teď neodolala a vyjádřila se i na TV Nova.

Překvapivé vyjádření k Lele

Rika promluvila o následcích, o čemž už redakce eXtra.cz informovala. Ale v rozhovoru se dostalo i na manželku Karlose Lelu. "Lela mě kontaktovala dvakrát. Poprvé, když jsem dostala medvěda. A podruhé, když fake profily psaly pod její fotky," svěřila se Džurbanová, ve které se hnulo svědomí.

Údajně Lela pojala první podezření, když medvěda našla v Karlosově autě. Poté neváhala ani minutu a mladičkou Riku kontaktovala. "Ona se mnou jednala vždycky mile. Nikdy nebyla hrubá nebo zlá a musím říct, že to mě velmi překvapilo. Takže si říkám, že to je hodná ženská a musí si zažívat těžký chvíle. Ale já to taky nemám úplně jednoduchý," řekla Rika. "Já bych se ráda omluvila Lele, ale udělám to, až Karlos vymaže to video, kdy na mě byl hnusný."

Že jí Lela volala, potvrdila ostatně už ve zmíněném rozhovoru pro eXtra.cz. “Kontaktovala mě, nejvíc mi psala v tu dobu, kdy se provalily ty fejk profily, který jí psaly pod její příspěvky na Instagramu. Strašně mě prosila, ať to zablokuju, že takové věci se nemohou dostat ven, protože tomu nevěří,” vypráví Rika. "Karlos mi na to konto napsal, že stará ví, že spolu něco máme,” uvádí v rozhovoru, který je ke zhlédnutí v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy