Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Richard Chlad se pochlubil vášnivou snoubenkou. Z dcery Blaženy ze Slunce, seno se vám bude tajit dech

Richard Chlad a Anna-Marie Kánská.
Zdroj: Martin Procházka / eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
Žhavá galerie

Miliardář Richard Chlad se často chlubí svým nablýskaným vozovým parkem, doma si ale hýčká mnohem cennější poklad. A to svou o třicet let mladší partnerku Annu Marii Kánskou. Ze snímku, který vznikl během jejich nedávné návštěvy Tenerife, je zřejmé, že je dokonalá. On ji na Instagramu hrdě okomentoval slovy Moje nastávající. 

Velkolepou party realitní společnosti Zuzany Belohorcové a Vlasty Hájka mohli Richard Chlad a jeho krásná budoucí manželka Anna Marie Kánská považovat za rozlučku se svobodou. Známý miliardář se slabostí pro luxusní auta a krásné ženy totiž svou o třicet let mladší partnerku požádal o ruku a netají se tím, že si brzy řeknou své ano. A nutno říci, že z dcery představitelky Blaženy z kultovní trilogie Slunce, seno Veroniky Kánské bude krásná nevěsta.

Ukázal sexy snoubenku

To je zřejmé i z fotografie, kterou Chlad zveřejnil na svém Instagramu. A nemusel k ní psát příliš mnoho. “Moje nastávající,” pochlubil se jenom a čekal na gratulace. A je rozhodně k čemu. Anna v síťovaných šatech, pod kterými má jenom bronzové plavky, vypadá úchvatně.

A nádherná bude i ve svatebních šatech, které brzy nejspíš oblékne. Sám Chlad před časem ale přiznal, že si své ano řeknou v soukromí. "Svatba bude někde hodně soukromá, skoro tajná. Odjedeme do tepla na nějaké exotické místo. Jen my dva a svědci. Asi ani nepojedou rodiče. Ani děti, žádní příbuzní," popsal redakci eXtra.cz Chlad s tím, že oslava s rodinou bude následovat.

Tajná svatba

"Pak doma uděláme nějaké posezení v úzké rodinné skupině. Buď u mě na zahradě, nebo jinde doma. Svatbu si ale chceme užít na nějakém romantickém místě," vysvětlil Chlad, který snad pak zveřejní i fotky ze svatby. Už teď je totiž jasné, že z jeho snoubenky bude překrásná nevěsta.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy