Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Retuši řekly jasné NE: Tyhle krásky to mají rády na přírodno

Lady Gaga, Beyoncé i Dominika Myslivcová řekly retuši jasné NE
Zdroj: archiv Selena Gomez, archiv Beyoncé, koláž eXtra
+ Dalších 7 fotografií
Přirozené

Lady Gaga, Beyoncé i Sarah Jessica Parker. To jsou ženy, které říkají retuši jasné: ne! Podívejte se do galerie krásek, které ve světě plném filtrů, plastik a fotoshopu, zůstávají samy sebou.

Lady Gaga

"Moje pleť vypadala přehnaně dokonale, vlasy nelidsky hladce. Takhle nevypadám," prohlásila zpěvačka Lady Gaga (35) na adresu obálky magazínu Glamour, kde se objevila značně retušovaná. Lady Gaga na svých sociálních sítích sdílí často fotky bez make-upu anebo se špatně oholeným podpažím. Za to, jak vypadá, se nestydí, přesto prý ale podstoupila několik kosmetických úprav.

Beyoncé

Beyoncé (39) se ohradila proti značce H&M, která se rozhodla zpěvaččino tělo kvůli kampani zúžit tak, aby působilo hubeněji. To zpěvačka nevydržela a snímky odmítla poskytnout. Nakonec musely být použity originální fotky. Beyoncé to s úpravami nepřehání ani na Instagramu. Že jsou jí vidět póry a nemá dokonalé nohy? To je přece normální.

Sarah Jessica Parker

To, jak se nedávno ukázala herečka Sarah Jessica Parker (56), velkou řadu lidí šokovalo. Chystá se totiž nový Sex ve městě a někteří ze zarytých fanoušků tvrdí, že prošedivělá Sarah vypadá spíš jako strážce hrobky než jako hvězda. "Alespoň stárne bez plastik a s grácií," zní z úst jiných.

Selena Gomez

Zpěvačka Selena Gomez (28) měla problémy s poruchou příjmu potravy, drogami i psychické potíže. Nedávno se ukázala na fotce s povoleným bříškem a přestože občas na některé z fotek kouzelným perem Photoshopu sáhne, snaží se jít příkladem všem ženám a dívkám, které jejich vzhled trápí. Založila navíc i svou vlastní kosmetickou značku.

České luhy a háje

Influencerka Týnuš Třešničková (25) utrpěla na dovolené v Turecku popáleniny. Ty ale na fotkách neretušuje. Dominika Myslivcová (26) nedávno sdílela na Instagramu fotku, na které jí zadeček zdobí pár drobných strií. "Je to pozůstatek z mých nesmyslných diet a mého neustálého hubnutí a tloustnutí v krátkých intervalech. Nikdo není bez chyby," okomentovala útoky haters, kteří na její "vadu na kráse" upozorňovali.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy