Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Resident Evil: Racoon City je prý nejdrsnější a nejděsivější pokračování série

Podívejte se na první ukázky z připravovaného pokračování série hororů Resident Evil, které pustila do světa společnost Totalfim.cz. Ačkoli původně se jednalo o úspěšné videohry, filmové adaptace už je v počtu pokračování přečíslily. Z dříve prosperujícího sídla farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je skomírající město na středozápadě a osudy obyvatel Racoon City jsou právě námětem tohoto filmu.

Ačkoli se podle některých zpráv měl režie Racoon City ujmout uznávaný hororový režisér James Wan, nakonec se tak nestalo a film bude režírovat zároveň i autor scénáře a režisér několika předchozích dílů Johannes Roberts. Ten prý studiu slíbil, že se pořádně odváže a nový díl bude děsivější a krutější, než ty předchozí.

Zatímco pro diváky budou příběhy nové, ti, kteří hráli původní hry, se setkají s notoricky známými hrdiny, protože Roberts slíbil věrnost herní předloze. Film by se měl celý odehrávat pouze během jediné osudné noci, a to 30. září 1998, během které se odvíjí děj her „Resident Evil 2“ a „Resident Evil 3: Nemesis“.

Zdroj náhledového obrázku a videa: Totalfilm



Související články

Další články

Nejnovější kauzy