Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rána pro Jaromíra Soukupa: Soudkyně z boje o Rozárku rozhoduje i Agátu s Prachařem. S tím se Hanychová dokáže domluvit

Jaromír Soukup, Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Zdroj: profimedia (2x), Pavel Dvořák/eXtra.cz / koláž eXtra.cz
+ Dalších 15 fotografií
POTÍŽE

Agáta Hanychová (38) se soudí se dvěma tatínky svých dětí. Zatímco s otcem prostřední Mii Jakubem Prachařem (40) to ale vypadá na jednoduchou dohodu, s Jaromírem Soukupem (54) je to obrovská válka. Je otázka, zda soudkyni, která má na stole oba případy a může tak porovnávat, přímé posouzení obou otců nepřivede k myšlenkám, které by se podnikateli vůbec nelíbily.

Agáta Hanychová a Jakub Prachař: Soudní pohoda

Influencerka Agáta Hanychová stojí u soudu s hercem Jakubem Prachařem kvůli domluvě například ohledně střídavé péče, kde nemají rozepři, nebo kvůli ukazování dcery Mii (6) na sociálních sítích.

Ano, i umělec si jako otec umí dupnout, takže po vzoru Jaromíra Soukupa, který Agátě zakázal ukazovat svým „sleďům“ Rozárku, se přidal i Jakub.


Agáta a Jaromír Soukup: Válka skoro na nože. A soudkyně to vidí

„Jenže všechno teď směřuje k oboustranné dohodě. Není to vůbec vyhrocené, je to v pohodě. A jestli tohle soudkyně, která je úplně stejná, jako ta, jež soudí spor ohledně péče o Rozárku, vezme v úvahu, možná se bude divit tomu rozdílu u obou tatínků. A možná si řekne, že v mamince nemusí být vina,“ upozornil eXtra.cz zdroj z justice, nepřál si být ale z pochopitelných důvodů jmenován.

Něco podobného si myslí i sama Hanychová.

„Tohle (přátelské setkání s Jakubem Prachařem – pozn. red.) je důkaz toho, že já se chci s tatínky svých dětí vždy domluvit, protože blaho mých dětí je pro mě nejdůležitější,“ sdělila eXtra.cz Agáta.


Kdo je viníkem války o dítě?

I když má Hanychová u veřejnosti mnoho tvrdých kritiků, zdá se, že převládá názor, že viníkem války o dceru je právě Soukup. 

Přitom soudkyně z boje se Soukupem nebyla dosud k Agátě moc vstřícná, ta se musela proto odvolávat a až pak uspěla se změnou péče o dítě.

A takové to byly ještě nedávno hrdličky...


Existují tací, kteří nyní upozorňují na to, že soudkyně by měla kvůli válce rodičů oběma zařídit psychologické a psychiatrické posudky, aby jí naznačily, jaké jsou charaktery otce a matky. Když se o dítě tak pomyslně rvou, bylo by to údajně jistější. Uvidíme tedy, zda podobná volání (například od psychoterapeuta či advokáta) budou vyslyšena.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy