Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radka Pavlovčinová uvedla na český trh game changer v beauty rutině

Radka Pavlovčinová uvedla na český trh game changer v beauty rutině
Zdroj: Braun foto Digital Plus
Revoluce v holení

Revoluční vychytávka přichází do našich koupelen a české a slovenské celebrity si nenechaly tuhle příležitost ujít!

Do světa, kdy je jen na nás, jestli (a jak) si budeme chloupky epilovat, přichází značka Braun s revolucí pro ty, kteří preferují dlouhodobou epilaci! Za asistence celebrit byl v hotelu Andaz na konci března představen nový IPL epilátor Braun Skin i-expert. Na akci zahalené do luxusní barvy rose gold byl představen IPL systém, který v reálném čase navádí, jak epilaci správně provést, vybere vhodnou velikost hlavice a naplánuje v kalendáři další ošetření tak, abyste co nejrychleji dosáhli co nejlepších výsledků.

Radka Pavlovčinová uvedla na český trh game changer v beauty rutině


Radka Pavlovčinová se ujala role moderátorky a také už nový přístroj testuje. Jak sama říká, pro ni je ideální, že ji aplikace sama navádí, jak postupovat, a připomene jí další ošetření, protože na něj ve svém nabitém kalendáři nestíhá myslet. Její bratr Adam obohatil večer svým hudebním vystoupením. Mezi hosty nechyběly ani známé osobnosti, jako jsou Taťána Kuchařová, Andrea Bezděková, Anna Kadeřávková, nebo Elizabeth Kopecká, které svou přítomností podpořily tuto novinku na trhu.


Ale co vlastně dělá nový Braun Skin i-expert tak speciálním? Jedná se o první IPL systém na světě, který se nejen učí a přizpůsobuje vaší pleti pro maximálně efektivní epilaci, ale také nabízí inteligentní zpětnou vazbu a automatické přizpůsobení intenzity záblesků. V podstatě se s tímto epilátorem stáváte mistrem vlastní kosmetické péče, a to vše z pohodlí domova.

Radka Pavlovčinová uvedla na český trh game changer v beauty rutině


Představení tohoto epilátoru ale nebylo jen o technologii; byla to oslava krásy, elegance a nejnovějších trendů, které dokáže Braun přinést do vašeho domova. A pro ty, kdo se nemohou dočkat, aby se stali svými vlastními kosmetickými odborníky, Braun Skin i-expert je dostupný na alza.cz. Připojte se k revoluci v péči o tělo a nechte vaši pokožku zazářit jako nikdy předtím!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy