Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Radikální proměna hvězdy Ulice Jana Řezníčka: Zhubl přes 50 kilo, boj s nadváhou ale nevyhrál

Jan Řezníček.
Zdroj: herminapress, koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
Proměna

Během koronaviru zhubl Jan Řezníček (32) přes padesát kilogramů. Herec ze seriálu Ulice výrazně prokoukl, ovšem po několika měsících začal opět lehce přibírat. Jak sám ale prozradil Expresu, nic si z toho nedělá.

Herec ze seriálu Ulice Jan Řezníček měl vždy pár kilogramů navíc. S přebytečnými kily se ale rozhodl zatočit, a to v době koronavirové krize.

"S hubnutím jsem začal přesně 14. září 2020, bylo to pondělí. Byla to velká změna a velký krok, takže mám toto datum v hlavě a jen tak nezmizí. A co mě k tomu vedlo? Prostě jenom chtění a touha zhubnout, tak jako je to u většiny. A samozřejmě snaha cítit se dobře, být spokojený sám se sebou. V neposlední řadě myslím i na zdravotní stránku," přiznal webu eXtra v roce 2021.

Jako na houpačce

Za rok zhubl Řezníček přes padesát kilogramů. "Začátky překvapivě nebyly ani nějak těžké. Nejvíce jsem řešil, jak budu zvládat jíst tak často. Na to jsem rozhodně zvyklý nebyl. Čtyři měsíce se věnuji hubnutí a myslím, že to má dobré výsledky, a za to jsem velice rád. Baví mě to," prozradil herec v době, kdy měl dole teprve 34 kilogramů.

Nakonec si našel vlastní systém, jak redukovat svou váhu. A to nejen díky pravidelnému pohybu, kdy denně ušel mnoho kilometrů, ale jídelníčku.

"Velkou část jídelníčku tvoří i mléčné produkty jako jogurty, sýry nebo zákysy, hlavně ke svačině. Rozhodně nemůžu říct, že bych jakkoli trpěl! Jím pětkrát denně a u potravin si hlídám gramáž i výživové hodnoty, takže mám dokonalý přehled o tom, co můžu sníst. Díky tomu nešlápnu vedle," prozradil Řezníček pro OnaDnes.


Jenže po několika měsících mu váha znovu začala ukazovat vyšší čísla. Jak ale herec prozradil v rozhovoru pro Expres, nijak si s tím hlavu neláme. "Stane se, že jednou máte více a pak zase méně. To asi k hubnutí patří, že se vám váha mění. Ale když přiberu, nic si z toho nedělám, protože to není nic velkého," vysvětlil.

I přesto se snaží žít zdravým životním stylem, který už k němu teď podle jeho slov patří.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy