Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pyšný otec Xindl X: Dcera Alice jde v jeho stopách, syn Mikuláš se zhlédl ve sportu

+ Další 4 fotografie

Zpěvák Ondřej Ládek (43) alias Xindl X, je už dvojnásobným tatínkem a zdá se, že jeho prvorozená dcera Alice (10) půjde v jeho šlépějích. Jeho druhé dítě ale také neotálí. Syn Mikuláš (9) zatím k uměleckému světu nepřičichnul, co ho ale vzalo, je sport. Slavný zpěvák dokonce v rozhovoru pro eXtra.cz prozradil, že čerstvě obdržel třetí místo na mistrovství republiky v basketbalu. 

Ondřej Ládek známý jako Xindl X se svými dětmi může jen pyšnit. Dcera Alice zřejmě půjde ve stopách svého otce, protože se věnuje zpěvu. Mladší syn Mikuláš se našel zase ve sportu. A prý je v něm dost dobrý. Zpěváka jsme vyzpovídali na akci Dermacol love day.

„Já rozhodně nechci nikoho tlačit, aby šel v mých šlépějích. Myslím, že je důležité, aby si našli svoji cestu. Je pravda, že dcera zpívá, protože ji to baví, ale jestli to bude jenom koníček, nebo jestli se z toho vyvine něco víc, to ukáže čas. Ale rozhodně z mé strany tam žádný tlak nebude,“ promluvil Xindl X pro eXtra.cz. „Syn se věnuje sportu, zatím se vidí, že je příští hráč sportovní ligy NBA. Teď teda čerstvě vyhrál třetí místo na mistrovství republiky v basketu, respektive jeho tým. Tak uvidíme, jestli mu to vydrží,“ řekl starostlivý otec Ládek.

Život ve Španělsku

Dále přišla řeč na učení. Ondřej na toto téma má zajímavý názor. „Ve škole super, doma je to hodně přemlouvání, aby se učily. Mně teda seděl víc systém ve Španělsku, kde se děti doma neučí vůbec, všechno mají ve škole. A myslím si, že taky potřebují nějaký ten čas doma se nudit, protože jak je známo, tak nuda rozvíjí mozkový závity, takže nejsem fanoušek toho, aby byla úplně hromada domácích úkolů,“ tvrdí slavný zpěvák.

Španělsko je pro Ondřeje a jeho rodinu velice srdcová záležitost. Rozhodli se tam totiž na nějakou dobu usadit. A tak dlouho pendlovali mezi Španělskem a Českem. „Volba to byla velmi náhodná. Jednou jsme jeli na to konkrétní místo na dovolenou a začali jsme se tam vracet. Když jsme tam byli už počtvrté, tak jsme začali koketovat s myšlenkou se tam usadit a něco si pronajmout, nebo si koupit byt. Je to dobré i jako investice do budoucna,“ řekl Xindl X kdysi pro deník Blesk.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy