Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První vyjádření Nesvačilové po provaleném vztahu s Kolečkem: Nikomu se nestala žádná křivda, říká

Denisa Nesvačilová: První vyjádření ke vztahu s Kolečkem
Zdroj: se souhlasem TV Prima, Herminapress, koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
Vyjádření

Scenárista Petr Kolečko (38) se rozhodl po více než třech letech ukončit vztah s modelkou a Miss Anetou Vignerovou (34). Provalilo se totiž, že má tajně randit s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Ta se nyní zcela poprvé k celé věci vyjádřila, a to exkluzivně pro CNN Prima NEWS.

O tom, že se ve vztahu scenáristy Petra Kolečka a jeho partnerky Anety Vignerové vyskytl třetí nezvaný host, informovala jako první redakce eXtra.cz. Kolečko následně potvrdil, že je jejich vztah po více než třech letech u konce, a to i přesto, že spolu vychovávají dvouletého synka Jiříka.

Vignerová byla z informace, že se Kolečko vídá s herečkou Denisou Nesvačilovou, patřičně v šoku. „Partnerské problémy se řeší s partnerkou, a ne s jinou partnerkou. Když je někomu špatně ve vztahu, máte to řešit s někým, kdo je k tomu oprávněný, a ne, aby si vylíval srdce v jiné posteli. Takhle se spory v rodině neřeší,“ prozradila smutná modelka pro eXtra.cz.

Kolečko sice prozradil, že vztah neukončil kvůli jeho novému vztahu, ovšem následná eskalace událostí nasvědčuje spíše o opaku. Nechal se například slyšet, že mezi ním a Nesvačilovou je něco čerstvého a krásného.

Co řekla Nesvačilová?

K celé situaci se nyní zcela poprvé vyjádřila i sama Denisa Nesvačilová. „Mezi mnou a Petrem to trvá doslova pár dnů, jsem proto velmi překvapená, kolik pozornosti naše rodící se křehká láska vzbuzuje. Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda,“ vysvětlila pro CNN Prima NEWS.

Ta kvůli kauze začala dostávat ošklivé zprávy od naštvaných fanoušků Vignerové. Podle nich totiž přebrala tátu od rodiny. „Ctí by mělo být neodvádět tátu malému klukovi,“ napsala například jedna z uživatelek Nesvačilové pod fotografii na Instagramu. A další se přidávají. „Jsi hnusná falešná svině, co ničí vztahy. Bravo. Ale karma je zdarma kočko,“ napsala další uživatelka.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy