Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První trojice finalistů Muže roku: Nestereotypní Honza, exotický krasavec Alexandros a zajíček Matteo

+ Dalších 24 fotografií

Česká republika se může pyšnit nejen krásnými ženami, ale také pohlednými muži. Těch 12 nejlepších se utká v soutěži Muž roku 2023 již tento víkend o titul. Redakce eXtra.cz nechyběla na přehlídce, kde fešáky vyzpovídala. Zajímá vás, kdo se v letošním roce dostal až do finále? 

Finále Muže roku se neúprosně blíží a již tento víkend budeme znát toho nejkrásnějšího. Na přehlídce, kde nechyběla ani redakce eXtra.cz, se pánové měli možnost pořádně blýsknout a zvýšit své šance na výhru. Kdo se letos probojoval až do samotného finále?

Jan Černohorský (27)

Finalista s číslem 1 pochází z Nového Strašecí. Nesnáší stereotyp a Muž roku pro něj je velkou výzvou a věří, že mu přinese mnoho zážitků, přátel a zejména nových příležitostí.

Fanynky mají v tomto případě smůlu, Honza je šťastně zadaný. O své budoucnosti má Honza jasno – rád by prožil spokojený a naplněný život, který zahrnuje úspěšnou kariéru, chce zabezpečit sám sebe a rodinu.

Matteo Lucano (23)

Pochází z Kralup nad Vltavou a v současné době studuje fyzioterapii. Přihlásil se sám a soutěž vidí jako příležitost, jak na sobě zapracovat jak po psychické, tak i fyzické stránce.

I v tomto případě si mohou fanynky nechat zajít chuť, Matteo je zadaný. Zlepšovat by se chtěl především ve studovaném oboru – fyzioterapii. V budoucnu by také rád procestoval co nejvíce států a založil rodinu.

Alexandros Panayi (26)

Finalista číslo 3 pracuje v současné době jako zubní lékař na soukromé klinice v Praze. Spolu s bratrem vlastní taneční školu, kde vyučují shuffle dance. Původně se vůbec nepřihlašoval, pouze doprovázel bratra na casting, kde zaujal porotu a probojoval se až do samotného finále.

Ani v tomto případě si fanynky nepřijdou na své. Alexandros je šťastně zadán. Pozornost okolo něj je mu však příjemná. V budoucnu by se chtěl zlepšovat ve své profesi a rozšířit taneční školu.

V galerii se můžete podívat na první trojici finalistů. Který se vám líbí nejvíce?

Související články

Další články

Nejnovější kauzy