Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První snímek malého Terminátora: Lela se pochlubila novorozeným synkem

Půvabná Lela se svého druhého děťátka nemohla dočkat.
Zdroj: se souhlasem Lela Ceterová
+ Další 2 fotografie
Radostná novina

Krásná snoubenka známého zápasníka MMA Karlose Vémoly (36) Lela Ceterová (31) přivedla dnes na svět jejich druhého potomka. K malé Lilince, tak přibyl rozkošný chlapeček pojmenovaný po slavném filmovém boxerovi. Šťastná maminka zveřejnila na svém Instagramu první společnou fotku s malým Rockym. „Porod byl pro mě náročný,“ svěřila se svým fanouškům.

Terminátor chyběl u porodu

Nejšťastnější okamžik pro mě byl, když jsem konečně mohla držet svého synáčka Rockyho v náručí,“ napsala šťastná playmate Lela pod fotku, na které k sobě láskyplně tiskne spící novorozeňátko zabalené v peřinkách. Samozřejmě nezapomněla poděkovat celému profesionálnímu týmu Ústavu pro péči o matku a dítě, ale zároveň přiznala, jak moc byl pro ni tato nádherná chvíle zrození náročná.

„ Porod byl pro mě velmi psychicky náročný, vzhledem k tomu, že jsem před pár dny dostala covid,“napsala na svůj Instagram. „Moc jsme se s Kájou těšili na tento krásný okamžik narození našeho druhého děťátka, ale kvůli covidu nemohl být při porodu,posteskla si novopečená maminka.

Vyznání lásky

Karlos tak bohužel nemohl malému Rockymu, který přišel na svět císařským řezem, přestřihnout pupeční šňůru. To ale rozhodně nevadí, protože jeho krásná partnerka pro něj má jen samá slova chvály. „Doteď mě Karlos zahrnoval velkou dávkou síly a lásky, abych to všechno zvládla. Chci ti za to moc poděkovat. Miluji tě,“ vyznala mu veřejně lásku. Lela se teď už nemůže dočkat, až se svým malým uzlíčkem lásky konečně přijedou domů za svým milovaným Terminátorem a jejich prvorozenou princezničkou Lilinkou, která vykoukla na svět roku 2019.


Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy