Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První slova Zdeny Hadrbolcové ze špitálu po mrtvici: Nejsem na tom dobře, hlesla

Zdena Hadrbolcová
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další 4 fotografie
SDĚLENÍ

Jak redakce eXtra.cz již informovala, herečka Zdena Hadrbolcová (85) byla den před Štědrým dnem kvůli mrtvici převezena do pražské Nemocnice Na Homolce. Náš reportér s někdejší hvězdou Ulice nyní hovořil. „Daří se mi blbě,“ přiznala umělkyně.

Zdena Hadrbolcová: Nejsem v pořádku

Populární herečka Zdena Hadrbolcová (85), kterou diváci znají například jako pekařku Růžu Habartovou z nekonečného seriálu Ulice, se dostala do rukou lékařů později, než by bylo v jejím stavu po mozkové mrtvici ideální, protože záchrance se podle našich zpráv podařilo ji umístit až ve třetí nemocnici, ostatní byly přeplněné.

Její stav momentálně není život ohrožující, ale jak sama naznačila v rozhovoru s naším redaktorem, zrovna si nepíská. „Ano, ano, to jsem já…,“ odpověděla nejdřív Zdena Hadrbolcová na pozdrav a dotaz, zda mluvíme právě s touto hereckou legendou.

„Jak se mi daří? Blbě. Jsem v nemocnici. Nějak všechno zlobí,“ prohlásila s největšími obtížemi. Potvrdila, že ve špitále strávila i Vánoce. „Prostě nejsem v pořádku,“ hlesla, než se rozloučila. Z jejího hlasu bylo poznat, že jí bohužel nebylo úplně nejlépe.

Problémy

O její situaci promluvil náš zdroj. „Má řadu problémů, které se vzájemně ovlivňují a se kterými se u pacientů v tak vysokém věku dá jen těžko něco dělat,“ naznačil s tím, že situace populární umělkyně není jednoduchá.

Další byl konkrétnější. „Dostala mrtvici. Návštěva ji našla částečně ochrnutou a s očima v sloup. V podstatě ji zachránili. Hned jí volali rychlou. Jenže v takovém případě je třeba se co nejdřív dostat do rukou doktorů a záchranka uspěla až u třetí nemocnice,“ tvrdí naše věrohodné zdroje. Zda to opravdu mělo nějaký vliv na rozsah cévní mozkové příhody a postižení, o tom by se nyní dalo jen spekulovat.

„Slyšela jsem, že je v nemocnici. Už dlouho na tom není dobře, v tom věku to je jasné. Vím, že ji bolela kyčel a měla toho víc. Zkrátka nemoci stáří,“ sdělila nám smutně kolegyně z Ulice herečka Jaroslava Obermaierová.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy