Trendy
Výměna manželek 2024 Sedm schodů k moci válka na Ukrajině Survivor 2024

První slova o vážné nemoci: Bára Basiková přiznala, že se potýká se zdravotními problémy

+ Další 4 fotografie

Není divu, že se slavná zpěvačka Bára Basiková příliš často ve společnosti neukazuje, má totiž pracovních povinností nad hlavu. Kromě toho, že je autorkou úspěšného blogu s názvem Když skočíš, já taky..., vydala stejnojmennou knihu a nyní pokřtila své zbrusu nové album Příští stanice Muzikálová. Zpěvačka přitom prozradila, že už několik měsíců trpí zdravotními problémy, které byly velmi vážné. V rozhovoru pro eXtra.cz pak řekla, jak to má s láskou a jestli se těší na roli babičky.

Nová role ji teprve čeká

Zpěvačka Bára Basiková je téměř na roztrhání. Po čtyřiceti letech se opět vrátila k psaní a po dlouhé době vydala zbrusu nové CD, na kterém zazní řada skladeb, které na hudbu skladatele Ondřeje Soukupa nazpívala společně se zpěvákem Jakubem Hübnerem.

Album Příští stanice Muzikálová, ke kterému Basiková v pražském kině Mat představila i nový videoklip, pokřtila slavná herečka Tereza Kostková, která ihned na pódiu stihla zpěvaččinu novinku zapít, a to rovnou z lahve.

Basiková, která v únoru příštího roku oslaví šedesátiny, naznačila, že už by si přála mít i jiné a příjemnější povinnosti, než jen samou práci. Jejím dcerám, dvojčatům Anně a Marii je již třicet let, a tak si novou životní roli babičky prý už umí představit.

"Těším se na to, ale ještě si asi chviličku počkám," povzdechla si zpěvačka v rozhovoru pro eXtra.cz. I když o své nejbližší rodině příliš často nevypráví, prozradila, že jedna z jejích dcer po ní podědila spisovatelské střevo. "Jedna dcera vystudovala literaturu a žurnalistiku, píše, je novinářka, napsala knížku, takže se psaním živí," uvedla pyšně Bára.

Opět single

Basiková ještě začátkem letošního roku mluvila o muži, po jehož boku byla šťastná. "Není z branže, máme ale rádi stejné věci a máme společný humor. Nejvíc mě na něm fascinuje jeho klid a tichá povaha. Já jsem naopak energičtější, takže se vzájemně perfektně doplňujeme," svěřila se v lednu pro Blesk pro ženy. Její vztah je už ale minulostí. "Partnera už nemám," řekla stručně a s úsměvem muzikálová hvězda.

Podle informací Super.cz zpěvačka nezažívá zrovna nejšťastnější životní období. Poprvé totiž promluvila o vážné nemoci, se kterou bojuje.

"O prázdninách mě zastihly velké zdravotní problémy, a tak jsem musela z muzikálu po vzájemné dohodě vystoupit a byla jsem prostě marod," uvedla Bára Basiková, jejíž zdravotní stav se prý už lepší. "Tedy víceméně. Definitivně za mnou to není, ale je to v procesu léčby. Věřím, že je to na dobré cestě," dodala.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy