Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První rozhovor s vítězem Survivoru: Soutěž Tomáši Weimannovi obnovila vztah s matkou

+ Dalších 14 fotografií

Vítěz reality show Survivor, Tomáš Weimann, má pořádný důvod k oslavám. Nejenže si odnesl pohádkovou výhru 2,5 milionu korun, ale díky své účasti se mu nyní daří i v osobním životě. Konečně totiž opět našel cestu ke své mamince, od které před několika lety odešel a nebyl s ní vůbec v kontaktu. „Můj vztah s maminkou se zlepšil tak, jak jsem ani nepředpokládal,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro eXtra.cz. Sympaťák promluvil také o tom, jak to má nyní se vztahy a prozradil, jaká by měla být jeho partnerka. 

A konečně může oficiálně slavit! Vítěz letošní řady reality show Survivor 2023,Tomáš Weimann, už nemusí držet jazyk za zuby a může otevřeně mluvit o tom, jak si užil chuť vítězství.

Všichni účastníci jsou totiž již zhruba 2 měsíce zpátky v Česku, přičemž o tak velkou zprávu, jako právě o tu, kdo si titul Survivor a pohádkovou výhru v podobě 2,5 milionů korun odnesl, se dosud nemohli s nikým podělit. Až do středeční noci, kdy byl finálový díl odvysílán na Voyo. Při té příležitosti se konala také velká párty v pražském klubu Duplex, kde proběhlo také promítání. Na místě nechyběl vítěz, další soutěžící, ale ani redakce eXtra.cz.

Tomáš byl šťastnější než kdykoli dříve

A právě Tomáš nám při té příležitosti poskytl rozhovor. „Moje pocity jsou absolutní štěstí. Jako kdybych byl ve snu. Musel jsem to skoro 2 měsíce v sobě držet a nikomu to neříct, lidé vyzvídali. Teď jsem už konečně šťastnej,“ rozpovídal se na úvod o svých pocitech pro eXtra.cz.

Tomáš byl od začátku považován za jednoho z nejsilnějších hráčů, ihned si získal sympatie fanoušků. O to spíše, když se po několika dnech strávených na ostrově rozpovídal o svém silném příběhu. Jak jsme již psali, Tomáš neměl jednoduché dětství a v minulosti měl také problémy s drogami.

Díky Survivoru je opět v kontaktu s maminkou

Tomáš vyrůstal bez otce, jen se svou matkou a čtyřmi sourozenci. S maminkou se však před lety pohádal, přičemž od té doby nebyli vůbec v žádném kontaktu. To se však nyní, díky Survivoru, změnilo.

„Můj vztah s mámou se zlepšil tak, že to moc nepobírám. Takový vztah jako teď jsme spolu nikdy neměli. Kolikrát mi z ničeho nic napíše, že je na mě hrdá. To i když ještě ani nevěděla, že jsem vyhrál. Jsem za to neskutečně vděčný. Tátu nemám, zůstala tu mamka. To, že s ní mám takový vztah, je pro mě všechno,“ svěřil se.

Rozpovídal se o vysněné partnerce

Tomáš je dlouhou dobu nezadaný a nic se na tom nezměnilo ani po návratu ze Survivoru. Nyní se však potýká s velkým zájmem veřejnosti. Také od žen dostává desítky zpráv. „Jsem furt sám, zatím nic není,“ řekl stručně. „Chtěl bych ji potkat v osobním životě, ne na nějakém mejdanu,“ dodal. A jaká by měla být? I o tom se rozpovídal, jak si můžete přehrát v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy