Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První reakce na Tátu v nesnázích. Diváci jsou zajedno

Martin Pechlát zažije velké nesnáze.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 6 fotografií
hodnocení

TV Nova přišla na televizní obrazovky se zbrusu novým seriálem Táta v nesnázích. Ten popisuje nesnáze tatínka v podání Martina Pechláta, ke kterému se zpět nastěhují tři dospělé dcery, což mu obrátí život vzhůru nohama. A jak na nový počin televizní stanice zareagovali diváci? O tom se rozpovídali na Facebooku. 

TV Nova přišla v sobotu s novým komediálním seriálem ze života, Táta v nesnázích. Rozvedený padesátník Petr, v podání Martina Pechláta, se konečně chtěl věnovat sám sobě a najít si lásku. Avšak ukáže se, že jeho tři dospělé dcery to nemyslely s osamostatněním tak vážně a nastěhují se k němu zpět do domu. A tak začaly pravé nesnáze. A co řekli diváci na první díl? Své dojmy sdíleli prostřednictvím nováckého Facebooku.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a diváci mají jasno - seriál je pobavil a konečně scenáristé natočili něco na odlehčení a zasmání se. "Super seriál, u kterého se člověk pobaví. Nova svými seriály boduje. Jen tak dál. To je můj osobní názor," píše Tereza, ke které se přidává i Mariana: "První díl je super! Je to opravdu k zasmání," raduje se.

Diváci ocenili zejména herecké obsazení

Mnozí ocenili hvězdné herecké obsazení. Chválu pěli zejména na Petru Hřebíčkovou coby Dorotku: "Skvělé obsazení. Ta Petra Hřebíčková je tam fakt kus!" nechá se slyšet Lenka, ke které se přidává i Iva: "Bomba seriál. To obsazení je perfektní. Herci jsou skvělí," dodává.

Zdá se, že komediální seriál ze života byl trefou do černého a stane se tak hitem letošního podzimu. I na platformě ČSFD má po odvysílání prvního dílu krásných 69 %. Až čas ukáže, zda procenta porostou, nebo naopak klesnou.

Příběhy táty v nesnázích, který má na krku své tři dcery? To bude mít ještě veselé. Seznámí se s různými typy partnerů svých dcer. S povalečem, který tráví čas u videoher a nechá se živit, s impulzivním hercem i s výrazně starším partnerem. Nouze nebude ani o nápadnice, pořádně to Petrovi ještě zavaří Dorotka v podání Petry Hřebíčkové.

Diváci se mohou na nové díly těšit každou následující sobotu na TV Nova ve 20:20!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy