Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První projekt Evy Burešové od porodu: S Noidem září jako bohyně v novém videoklipu

Eva Burešová během natáčení videoklipu.
Zdroj: Herminapress
+ Další 4 fotografie
Natáčení

Zpěvačka Eva Burešová (29) připravuje nový klip. Spojila se s Václavem Noidem Bártou (41), který ho natáčel, a soudě podle fotografií a videí ze zákulisí se bude jednat o opravdu tajemný, emotivní a zároveň sexy videoklip. Málokdo by také řekl, že jsou to teprve necelé dva měsíce, kdy Burešová porodila.

Zpěvák a majitel studia ParaNOID Václav Noid Bárta se spojil s oblíbenou herečkou a zpěvačkou Evou Burešovou a vzešel z toho klip k písni „Tiché vody“. Hudbu složil sám Bárta a objevil se i za kamerou.

Na Instagramu studia je nový sestřih videí ze zákulisí, který poodhaluje natáčení videoklipu. A vypadá to, že se jedná o velký projekt. Eva se ve videoklipu objevila v krásných růžových šatech, v nichž vypadala jako bohyně.

Fanoušci jsou nadšení

Fanoušci jsou z videí nadšení. „To už je slušný projekt,“ nechal se slyšet jeden z fanoušků. „Moc se těším,” připojil se další. „Tak tohle vypadá na velkou nádheru,“ připsal další komentující.

Po porodu, který proběhl letos v srpnu, se Eva Burešová na veřejnosti příliš neukazuje. Výjimku udělala na autogramiádě seriálu Zoo na TV Prima, kde rozdávala úsměvy na všechny strany, jak je vidět z fotografií od Herminapress.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy