Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První lesbická svatba v Ulici: Je to každého věc, pokud se zbytečně nepředvádějí, reagují lidé

První novomanželský polibek.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
Čtenáři reagují

V českém seriálu Ulice se snad poprvé za celou éru odehraje lesbická svatba. Někteří lidé na sociálních sítích jsou z takového kroku v rozpacích, jiní komentují, že si láska nevybírá a přejí jim do života jen to nejlepší. 

Ve středečním dílu oblíbeného seriálu Ulice si své ano řekly rovnou dvě nevěsty, a to Marie s Jolanou. Jedná se tak zřejmě o vůbec první registrované partnerství v tomto seriálu. Mnoho lidí tento odvážný krok tvůrců překvapil, protože se ve společnosti stále ještě jedná o tabu téma, které se homosexuálové v reálu snaží pomocí různých pochodů ostatním přiblížit.

Někteří jsou pro, jiní proti

Většina lidí se shodovala, že pokud jim někdo lásku mezi homosexuálním párem násilím nevnucuje, je jim to jedno. „Je to normální a každého věc,” píší lidé. „Láska je láska. Všem, co jsou proti, bych přála aby jejich děti nebo vnoučata zasáhla homosexuální nemoc,” žertovala uživatelka. „Mně homosexiálové nevadí, pokud se ovšem nepředvádí jako na Prague Pride,” komentoval další.

Jenže se najdou i tací, kteří jsou zásadně proti. „Nemůžu na to koukat, raději přepnu na ZOOM,” napsal rozhořčeně jeden z nich. „Klidně ať se berou, ale ať tomu neříkají manželství!” nechal se slyšet další, který je zásadně proti sňatkům homosexuálních párů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy