Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

První krize ve Svatbě: Do vrtule vytočená Romana čudí jako fabrika, Jarda klopí uši

První krize ve Svatbě na první pohled.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova / koláž eXtra.cz
+ Další 4 fotografie
krize

Ve druhé řadě show Svatba na první pohled diváci již poznali první pár, a to dračici Romanu (27) a potetovaného Jaroslava (36), kteří již zažívaji první krizi, která nastala ještě před odletem na líbánky. Jaroslav zapomněl na pokoji nejen snubní prsten, ale také dárečky od Romany. "Ještě že jsem ti to říkala, to je jak František vole," řekla podrážděná Romana. 

V první epizodě druhé řady projektu Svatba na první pohled stanuli před oltářem potetovaný pohodář Jaroslav a dračice Romana. Dohromady je dala věda, poprvé se viděli v den svatby, těsně před obřadem. Ani jeden z nich se toho nezalekl, jejich vzájemná přitažlivost byla přesně taková, jak předpověděli experti. Ti dva zažili pohádkovou svatbu a věří, že jim věda našla toho pravého.

První krize

Jejich euforie nevyprchá ani po svatební noci. Následující den jim totiž přinese velké překvapení v podobě exotické destinace, do níž se vypraví na svatební cestu. Jenže už na letišti to mezi nimi poprvé povážlivě zaskřípe, a to kvůli "lajdákovi" Jaroslavovi. "Zapomněl jsem na pokoji prsten. Byl hezký, slušel mi," svěřil se ženich, který není na nošení prstýnků zvyklý.

Romany drsná reakce, a to neví vše!

Nevěsty se celá situace velmi dotkla a podrážděně zareagovala, dokonce zavzpomínala na Františka z první řady. "Ještě jsem ti to říkala, to je jak František, vole. To není o zvyku, my jsme sem přijeli kvůli svatbě a je to vůči mně neuctivý," řekla Romana, a to ještě netušila, že na pokoji její manžel nenechal pouze prstýnek.

"Vzala to docela drsně, což se teda dalo čekat, já jsem prostě lajdák. Jenže je toho trochu víc, já jsem tam zapomněl i dárečky, které jsem od nevěsty dostal dřív, než jsem ji potkal," uzavřel Jaroslav, který jako jeden z dárečků dostal například psí vodítko, které značí, že má Romana ráda pejsky, ale také tvrdý sex.

Jak zvládnou první krizi i celou svatební cestu, jež je pro novomanžele první velkou zkouškou jejich vztahu? To je nyní otázkou.


Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy